DROPS / 98 / 5

DROPS 98-5 by DROPS Design

Kaulaliina "Eskimo-langasta"

Tällä ohjeella ei vielä ole nimeä. Tee nimiehdotus!

Drops 98-5
Mitat: n. 19 x 100 cm
Langanmenekki: Eskimo
150 gr nro 01, luonnonvalk.

DROPS puikot nro 9 tai käsialan mukaan: 10 s x 21 krs ainaoikeaa = 10 x 10 cm.

Etkö ole varma minkä koon mukaan sinun tulisi neuloa/virkata? Kuvan malli on noin 170 cm pituinen ja käyttää kokoa S tai M. Mikäli teet puseron, jakun, mekon tai muuta vastaavaa, löydät valmiin neuleen mitat (cm) ohjeen alareunassa olevasta mittapiirroksesta.

(Siirry ohjeeseen)

Tagit: huivit,

Vinkkejä & Apua

Kiitos kun valitsit DROPS Design mallin!

Teemme parhaamme, jotta ohjeemme olisivat mahdollisimman helppoja seurata.

Tästä syystä jokaisella ohjeella on omat opastavat ohjevideot, jotka löytyvät sivun alareunasta.

Meiltä löydät myös oppitunteja, joiden avulla opit ohjeissamme käytettyjä tekniikoita vaihe vaiheelta. Löydät ne tästä!

Ainaoikea neulonta (edes takaisin):
Neulo oikein jokaisella krs:lla.

Joustin neulonta: * 1 o, 1 n *, toista *-*.

Kaulaliina: Luo 5 s puikoille nro 9 Eskimo-langalla ja neulo ainaoikeaa. Samanaikaisesti lisätään kummassakin sivussa näin: Oikea puoli: Neulo 2 s ensimmäiseen s. Vasen puoli: Neulo 2 s toiseksi viimeiseen s.
Lisää kummassakin sivussa 1 s joka 2. krs yhteensä 7 kertaa = 19 s. Neulo ainaoikeaa kunnes työ on 15 cm. Vähennä seuraavalla krs:lla 8 s tasavälein = 11 s. Neulo joustinta 8 cm ja laita s:t apupuikolle. Poimi 11 s takaa viimeiseltä ainaoikein neulotulta krs:lta, ja neulo joustinta 8 cm. Nyt neulotaan puikolla olevat s:t yhteen apupuikolla olevien s:oiden kanssa neulomalla 1. s apupuikolta ja 1. s puikolta yhteen, sitten 2. s yhteen 2. s:n kanssa, jne. Jatka sitten neulomalla ainaoikeaa. Seuraavalla krs:lla lisätään 8 s tasavälein = 19 s. Kun ty on 75 cm vähennetään 8 s tasavälein = 11 s. Neulo joustinta 8 cm. Lisää 8 s tasavälein = 19 s. Neulo ainaoikeaa 8 cm ja vähennä sitten joka 2. krs näin:
Oikea puoli: Nosta 1 s oikein, 1 o, vedä nostettu s yli neulotun.
Vasen puoli: Neulo 2 o yhteen.
Kun jäljellä on enää 5 s päätetään s:t.

Tarvitsetko apua? Tässä muutama opetusvideo, jotka voivat olla avuksi!

Saadaksesi lisää apua ohjeen kanssa, ole hyvä ja ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit langat. Mikäli olet ostanut DROPS lankoja, takaamme sinulle ammattimaista apua DROPS ohjesiin erikoistuvilta liikkeiltä.

Kaikki ohjeet käydään tarkasti läpi, mutta virheitä voi silti esiintyä. Kaikki ohjeet käännetään norjasta ja voit aina tarkistaa mittoja ja lukuja alkuperäisestä ohjeesta.

Mikäli uskot löytäneesi ohjeesta virheen, näppäile kommenttisi tai kysymyksesi ohjeen yläreunan Komentti-kenttään. Siirry mallin DROPS 98-5 alkuperäisohjeeseen.