DROPS / 86 / 26

DROPS 86-26 by DROPS Design

DROPS pulsvarmer og Halstørklæde i "Vienna" med hulstrik.

Denne model har endnu ikke noget navn. Har du et godt forslag?

Halstørklæde:
Mål: ca 24 cm x 210 cm
Materialer: DROPS Vienna fra Garnstudio
Halstørklæde: 100 gr f.nr 65, høstmeleret

DROPS Pinde nr 9.

Pulsvarmer: 50 gr f.nr 65, høstmeleret

DROPS Ærmepinde nr 6.

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

Strikkefasthed: P.nr er vejledende!8 m på p 9 og Hulmønster = 10 cm i bredden.

Hulmønster: 1.p: * 2 r sm, slå om *, gentag fra *-* til der er 1 m tilbage og slut af med 1 r. Gentag 1.p til færdig mål OBS! Der strikkes altså mønster på alle p!.

Halstørklæde: Slå 19 m op på 2 pinde nr 9 med Vienna - således at opslåningsskanten bliver løs. Træk den ene pind ud og strik 2 pinde ret. Derefter strikkes der Hulmønster - se forkl over. Når halstørklædet måler ca 208 cm strikkes der 2 pinde ret. Luk løst af.
Pulsvarmere:
Mål: Længde: ca 22 cm.
Omkreds: ca 18 cm.

Strikkefasthed: P.nr er vejledende! 14 m x 16 p på p 6 og glatstrik = 10 x 10 cm.

Rib: * 1 r, 1 vr *, gentag fra *-*.

Pulsvarmer: Slå 26 m op på ærmep 6 med Vienna og strik Rib - se forkl over. Når arb måler 20 cm tages der en m ud i alle retm = 39 m. Strik 1 p med 2 r/ 1vr og luk derefter af med ret over ret og vrang over vrang. Strik 1 pulsvarmer til.


Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 86-26.