DROPS / 94 / 17

DROPS 94-17 by DROPS Design

DROPS Stola med ”Bølgemønster” i flere kvaliteter

Denne model har endnu ikke noget navn. Har du et godt forslag?

Mål: ca 36 x 120 cm
Materialer: DROPS Eskimo fra Garnstudio
100 gr f.nr 01, natur
og brug: DROPS Vienna fra Garnstudio
100 gr f.nr 21, natur
og brug: DROPS Cotton Viscose fra Garnstudio
100 gr f.nr 02, natur
og brug: DROPS Glitter fra Garnstudio
1 spole f.nr 01, guld

DROPS Pinde nr 12 –
eller den p du skal bruge for at få 10 m i Bølgemønster på 10 cm i bredden.
DROPS Hæklenål nr 7 (til kant).

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

Bølgemønster: Se diag M.1. Diag viser mønst set fra retsiden (1.p = retsiden).

Striber: Se diag M.2. OBS: 1 række i diag modsvarer 1 rapport af M.1 i højden (dvs 4 p).

Trådende-tips: Ved hver skift af kvalitet i striberne bindes tråd-enderne sammen så m ikke ”glider” ud (gælder specielt Cotton Viscose).

Stola: Læs Trådende-tips! Slå 36 m op over 2 pinde nr 12 med Eskimo (dette gøres for at opslåningskanten skal blive elastisk). Træk den ene p ud og strik 2 p ret (1.p = retsiden). Derefter strikkes M.1 med 1 kantm ret i hver side samtidig med at der strikkes striber efter M.2 - se forkl over. Når M.2 er strikket 1 gang i højden (evt ved ønsket længde) lukkes der meget løst af med Eskimo i 1.p i M.1 (dette gøres for at aflukningskanten også skal bølge sig lidt). Vent med at hæfte trådenderne til kanten er hæklet.

Hæklet kant: Hækl til sidst en kant rundt hele stolaen på nål 7 med Vienna således: 1 fm i første m, * 2 lm, spring over ca 1 ½ cm, 1 fm i næste m *, gentag fra *-* omg rundt og slut af med 2 lm og 1 km i første fm fra beg af omg - OBS: Kanten skal ikke bølge sig.
Hæft trådenderne - enderne fra Cotton Viscose syes i hæklekanten, de øvrige hæftes vandret, så usynlig som mulig, i den stribe de tilhører.

www.garnstudio.com

Diagram

= 1 tråd Eskimo
= 1 tråd Vienna
= 3 tråde Cotton Viscose + 2 tråde Glitter
= 1 tråd Eskimo + 2 tråde Glitter
= 3 tråde Cotton Viscose
= 1 tråd Vienna + 2 tråde Glitter
= ret fra retsiden, vrang fra vrangen
= ret fra vrangen
= slå om
= 2 ret sammen

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 94-17.