DROPS / 94 / 32

DROPS 94-32 by DROPS Design

DROPS sjal i ”Alpaca” og ”Vivaldi”

Denne model har endnu ikke noget navn. Har du et godt forslag?

Størrelse: Bredde øverst: ca 150 cm
Længde midt bagpå: ca 80 cm
Materialer: DROPS Alpaca fra Garnstudio
200 gr f.nr 100, natur
og brug: DROPS Vivaldi fra Garnstudio
150 gr f.nr 06, natur

DROPS Pinde nr 6 – eller den p du behøver for at få 15 m x 28 p retstrik på 10 x 10 cm.

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Garntype
Deals fra
DROPS ALPACA UNI COLOUR (50g)
DROPS Alpaca Party! / 30% OFF!
32.00 DKK
22.00 DKK
21.95 DKK
DROPS ALPACA MIX (50g)
DROPS Alpaca Party! / 30% OFF!
34.00 DKK
24.00 DKK
21.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

Retstrik: Ret på både retsiden og vrangen

Blondekant: Se diag M.1.

Måletips (gælder blondekanten):
Pga strukturen i garnet vil arb vokse noget, hold sjalet op og mål hvor lang blondekanten skal strikkes så blondekanten ikke bliver for kort og kommer til at stramme.

Sjal: Sjalet retstrikkes, derefter strikkes der en blondekant som syes på til sidst.
Slå 8 m løst op på p nr 6 med 1 tråd Vivaldi + 1 tråd Alpaca (= 2 tråde). Strik 6 p retstrik. Fortsæt med retstrik samtidig som der tages 1 m ud i hver side på hver 2.p ved at slå om indenfor de 3 yderste m i hver side. Når arb måler ca 66 cm (læg arb fladt når det måles) - der er nu ca 186 m på p - strikkes der 2 p retstrik over alle m (uden at tage ud) før der lukkes løst af.

Blondekant: Slå 9 m op over 2 pinde nr 6 med 1 tråd Vivaldi + 1 tråd Alpaca. Træk den ene p ud og strik M.1 - OBS: Læg mærke til at blank rude i diag betyder retstrik.
Når blondekanten måler ca 2 meter (afpas efter en hel rapport i højden) - læs Måletips - lukkes der meget løst af.

Montering: Læg sjalet fladt på bordet. Sæt blondekanten fast kant i kant med nåle - start øverst i hver side og sy nedad mod spidsen - men når der er 10 cm tilbage på hver side af spidsen nederst, sættes der 1 rynketråd i hjørnet på blondekanten. Rynk det overflødige sammen så kanten ikke kommer til at stramme nederst. Sy blondekanten til sjalet kant i kant med små pæne sting i yderste led af yderste m.

Diagram

= ret fra retsiden, ret fra vrangen (= retstrik)
= 1 omslag, på p tilbage strikkes omslaget ret
= 2 omslag, på p tilbage strikkes det første omslag ret og det andet omslag drejet ret
= luk 1 m
= 2 r sm

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 94-32.