DROPS / 86 / 10

Saturn Rings by DROPS Design

PANTA Alaska langasta

Koko: One size

Tarvikkeet: Garnstudio Alaska (100 % WO, 50 g = n. 75 m) -lankaa 50 g ruskeaa (50).

Puikot: nro 4,5 tai käsialan mukaan.

Etkö ole varma minkä koon mukaan sinun tulisi neuloa/virkata? Kuvan malli on noin 170 cm pituinen ja käyttää kokoa S tai M. Mikäli teet puseron, jakun, mekon tai muuta vastaavaa, löydät valmiin neuleen mitat (cm) ohjeen alareunassa olevasta mittapiirroksesta.

(Siirry ohjeeseen)

Tagit: otsanauhat,
Lankatyyppi
Deals alkaen
alkaen 1.40 EUR

Vinkkejä & Apua

Kiitos kun valitsit DROPS Design mallin!

Teemme parhaamme, jotta ohjeemme olisivat mahdollisimman helppoja seurata.

Tästä syystä jokaisella ohjeella on omat opastavat ohjevideot, jotka löytyvät sivun alareunasta.

Meiltä löydät myös oppitunteja, joiden avulla opit ohjeissamme käytettyjä tekniikoita vaihe vaiheelta. Löydät ne tästä!

Neuletiheys: 18 s ja 23 krs sileää puikoilla nro 4,5 = 10 x 10 cm.

Ainaoikeinneule: Neulo kaikki krs:t oikein.


Työohje: Aloita keskeltä takaa. Luo 19 s ja neulo: 1 s ainaoikeinneuletta, 5 x *2 o, 1 n*, 2 o, 1 s ainaoikeinneuletta. Kun työ on 8 cm, lisää 1 s jokaisessa nurjassa raidassa = *2 o, 2 n* = 24 s. Kun työ on 14 cm, lisää 1 s jokaisessa nurjassa raidassa = *2 o, 3 n* = 29 s. Kun työ on 18 cm, lisää 1 s jokaisessa nurjassa raidassa = *2 o, 4 n* = 34 s. Kun työ on 21 cm, lisää 1 s jokaisessa nurjassa raidassa = *2 o, 5 n* = 39 s.
Kun työ on 24 cm, kiinnitä merkkilanka työhön = keskikohta. Neulo toinen puolikas peilikuvana, ts. kavenna nurjissa raidoissa aina 1 s samoissa kohdissa missä lisättiin kunnes puikolla on taas 19 s. Kun työ on 48 cm, ompele s silmukkapistoin aloitusreunaan.

Tarvitsetko apua? Tässä muutama opetusvideo, jotka voivat olla avuksi!

Saadaksesi lisää apua ohjeen kanssa, ole hyvä ja ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit langat. Mikäli olet ostanut DROPS lankoja, takaamme sinulle ammattimaista apua DROPS ohjesiin erikoistuvilta liikkeiltä.

Kaikki ohjeet käydään tarkasti läpi, mutta virheitä voi silti esiintyä. Kaikki ohjeet käännetään norjasta ja voit aina tarkistaa mittoja ja lukuja alkuperäisestä ohjeesta.

Mikäli uskot löytäneesi ohjeesta virheen, näppäile kommenttisi tai kysymyksesi ohjeen yläreunan Komentti-kenttään. Siirry mallin DROPS 86-10 alkuperäisohjeeseen.