DROPS Extra / 0-47

DROPS Extra 0-47 by DROPS Design

Lyhyt hartiaviitta ”Vienna”-langasta

Tällä ohjeella ei vielä ole nimeä. Tee nimiehdotus!

Drops 0-47
Koko: S/M - M/L
Pituus takana: 40 - 45 cm.
Lanka: Vienna
90 % mohairia, 10 % polyesteria, 50 g = n. 95 m.
100-100 g nro 43, vaaleanruskea

DROPS Puikot nro 15 ja Virkkuukoukku nro 5.

Etkö ole varma minkä koon mukaan sinun tulisi neuloa/virkata? Kuvan malli on noin 170 cm pituinen ja käyttää kokoa S tai M. Mikäli teet puseron, jakun, mekon tai muuta vastaavaa, löydät valmiin neuleen mitat (cm) ohjeen alareunassa olevasta mittapiirroksesta.

(Siirry ohjeeseen)

Tagit: kaarroke, ponchot,

Vinkkejä & Apua

Kiitos kun valitsit DROPS Design mallin!

Teemme parhaamme, jotta ohjeemme olisivat mahdollisimman helppoja seurata.

Tästä syystä jokaisella ohjeella on omat opastavat ohjevideot, jotka löytyvät sivun alareunasta.

Meiltä löydät myös oppitunteja, joiden avulla opit ohjeissamme käytettyjä tekniikoita vaihe vaiheelta. Löydät ne tästä!

Aukoton hartiaviitta (Poncho): Luo kaksinkertaiselle pyöröpuikolle nro 15 (jotta luomisreunasta tulisi löyhä) Vienna-langalla 132-138 s. Vedä toinen puikko pois ja neulo kuten tavallisesti. Neulo M.1:n mukaan. Tarkista neuletiheys! Neulo Mallineuleen jälkeen sileää – kavenna samalla 1. krs:lla 19-20 s tasavälein. Kavenna jatkossa: 19-20 s tasavälein kun työn korkeus on n. 26-27 cm, 19-20 s tasavälein kun työn korkeus on 31-33 cm, 19-20 s tasavälein kun työn korkeus on 35-39 cm = 56-58 s puikolla.

Neulo nyt kaikilla s:illa 4 krs ainaoikeaa ja päätä tämän jälkeen s:t löyhästi kaksinkertaisella langalla – kavenna samanaikaisesti kuin päätät 6-6 s tasavälein krs:lla. Työn korkeus on n. 40-45 cm. Tee päätösreunasta vahvempi virkkaamalla sen yläreunaan 1 krs löyhiä ps:ita koukulla nro 5.


= nurja s
= oikea s
= 1 langankierto, nosta 1 s oikein neulomatta,
neulo 1 o, vedä nostettu s neulotun yli.
= 2 s oikein yhteen, 1 langankierto.

Piirros


Tarvitsetko apua? Tässä muutama opetusvideo, jotka voivat olla avuksi!

Saadaksesi lisää apua ohjeen kanssa, ole hyvä ja ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit langat. Mikäli olet ostanut DROPS lankoja, takaamme sinulle ammattimaista apua DROPS ohjesiin erikoistuvilta liikkeiltä.

Kaikki ohjeet käydään tarkasti läpi, mutta virheitä voi silti esiintyä. Kaikki ohjeet käännetään norjasta ja voit aina tarkistaa mittoja ja lukuja alkuperäisestä ohjeesta.

Mikäli uskot löytäneesi ohjeesta virheen, näppäile kommenttisi tai kysymyksesi ohjeen yläreunan Komentti-kenttään. Siirry mallin DROPS Extra 0-47 alkuperäisohjeeseen.