DROPS / 93 / 13

DROPS 93-13 by DROPS Design

DROPS losgebreide shawl van “Vivaldi”

Dit model heeft nog geen naam. Heeft u misschien een goede voorstel?

Afmeting: ca 29 x 200 cm
Materialen: DROPS Vivaldi van Garnstudio,
50 gr. nr. 06, naturel

DROPS Breinld 9 mm, of de maat die u nodig heeft voor de juiste steekverhouding.

(Ga verder naar het patroon...)

Trefwoorden:

patroontype: sjaal, techniek: kantpatroon,

Tips & Hulp

Onze patronen bevaten allemaal instructievideo's, die u kunt ondersteunen om uw project snel af te maken!

U vindt ze hier!

U kunt ook stap-voor-stap instructies vinden voor de meest algemene brei- en haaktechnieken in de DROPS Lessen!

Stekenverhouding: 17 st met breinld 9 mm in het ajourmotief = 10 x 10 cm. Gebruik eventueel grotere of kleinere nld om de juiste steekverhouding te krijgen. Brei een proeflapje!

Ajourmotief: 1e nld: *2 st r samen breien, 1 omslag*, herhaal steeds * - * tot er nog 1 st op de nld staat. Brei deze r (in elke nld). Brei steeds als de 1e nld. Dwz, het ajourmotief wordt in elke nld gebreid!

Shawl: Zet 49 st op over 2 breinld 9 mm (Dit wordt gedaan om de rand elastisch te maken). Trek de ene breinld uit en brei volgens het ajourmotief (zie de beschrijving hierboven). Kant bij een totale hoogte van 200 cm losjes af.

Heeft u hulp nodig? Hier zijn een paar instructievideo's die kunnen helpen!

Voor verdere hulp met een patroon, kunt u ook contact opnemen met het verkooppunt waar u het garen heeft gekocht. Heeft u DROPS garens gekocht, dan kunt u ook rekenen op vakkundige hulp en weet u dat de winkel kennis heeft van DROPS patronen.

De patronen worden zorgvuldig gecontroleerd, maar wij nemen een voorbehoud in acht voor eventuele fouten. De patronen zijn vertaald vanuit het Noors en u kunt ook altijd het originele patroon bekijken voor afmetingen en berekeningen.

Denkt u een fout te hebben gevonden in het patroon? Laat dan een opmerking of vraag achter in ons Opmerkingen gedeelte bovenaan het patroon. Ga naar het origineel patroon DROPS 93-13.