DROPS / 93 / 13

DROPS 93-13 by DROPS Design

DROPS halstørklæde i ”Vivaldi”.

Denne model har endnu ikke noget navn. Har du et godt forslag?

Mål: ca 29 x 200 cm
Materialer: DROPS Vivaldi fra Garnstudio
50 gr f.nr 06, natur
DROPS Pinde nr 8.

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

Strikkefasthed: Husk p.nr er vejledende
17 m på p 8 og hulmønst = 10 cm i bredden

Hulmønster: 1.p: * 2 r sm, slå om *, gentag fra *-* til der er 1 m tilbage og slut af med 1 r. Gentag 1.p til færdig mål.
OBS - Der strikkes altså mønster på alle p!

Halstørklæde: Slå 49 m op over 2 pinde nr 8 med Vivaldi (dette gøres for at opslånings-kanten skal blive elastisk). Træk den ene p ud og strik hulmønst - se forkl over. Når halstørklædet måler ca 200 cm lukkes der løst af.

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 93-13.