DROPS / 93 / 13

DROPS 93-13 by DROPS Design

DROPS halstørklæde i ”Vivaldi”.

Tags:

mønster type: tørklæder, mønster/teknik: hulmønster,

Tips & Hjælp

Alle vore opskrifter har instruktionsvideoer som hurtigt kan hjælpe dig med dit projekt!

Find dem her!

Du finder også de mest almindelige strikke og hækle-teknikker forklaret skridt for skridt her under DROPS Lektioner!

Strikkefasthed: Husk p.nr er vejledende
17 m på p 8 og hulmønst = 10 cm i bredden

Hulmønster: 1.p: * 2 r sm, slå om *, gentag fra *-* til der er 1 m tilbage og slut af med 1 r. Gentag 1.p til færdig mål.
OBS - Der strikkes altså mønster på alle p!

Halstørklæde: Slå 49 m op over 2 pinde nr 8 med Vivaldi (dette gøres for at opslånings-kanten skal blive elastisk). Træk den ene p ud og strik hulmønst - se forkl over. Når halstørklædet måler ca 200 cm lukkes der løst af.

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 93-13.