DROPS / 93 / 13

DROPS 93-13 by DROPS Design

DROPS Halsduk i ”Vivaldi”.

Tags:

mönster typ: halsdukar, mönster/teknik: hålmönster,

Tips & Hjälp

Alla våra mönster har instruktionsvideor som hjälper dig att göra klart ditt projekt på nolltid!

Se dem här!

Du hittar även steg för steg instruktioner för de vanligaste stick- och virk-teknikerna i DROPS Lektioner!

Stickfasthet: St.nr är bara rekommenderad! 17 m på st 8 och hålmönster = 10 cm i bredden

Hålmönster: varv 1: * 2 rm tills, 1 omslag *, upprepa *-* tills det återstår 1 m och avsluta med 1 rm. Upprepa varv 1 till färdigt mått - obs - det stickas alltså mönster på alla varv!

Halsduk: Lägg upp 49 m på 2 st nr 8 med Vivaldi (detta för att kanten ska bli elastisk). Drag ut den ena st och sticka hålmönster - se förkl ovan. När halsduken mäter ca 200 cm maskas det av löst.

Behöver du hjälp? Här finns instruktionsvideor som kan hjälpa dig!

För att få hjälp med ett mönster ber vi dig att ta kontakt med butiken där du har köpt ditt garn. Har du köpt DROPS garn är du garanterad att få kvalificerad hjälp från våra duktiga DROPS återförsäljare som är specialiserade inom DROPS mönster.

Alla våra mönster är noggrant genomgångna och korrekturlästa, men vi måste ta förbehåll för eventuella felaktigheter. Alla mönster är översatta från Norska beskrivningar och du kan alltid gå in på originalmönstret för mått och beräkningar.

Om du anser att du funnit ett fel i mönstret, skriv gärna en kommentar eller fråga i vårt kommentarsfält. Gå till originalmönstret för modell DROPS 93-13.