DROPS / 93 / 13

DROPS 93-13 by DROPS Design

DROPS Halsduk i ”Vivaldi”.

Detta mönster har inget namn än. Föreslå gärna ett!

Mått: ca 29 x 200 cm
Garnåtgång: DROPS Vivaldi från Garnstudio
50 gr nr 06, natur
DROPS St nr 8.

Är du osäker på vilken storlek du skall välja? Då kanske det kan hjälpa dig att veta, att modellen på bilden är ca 170 cm lång och använder storlek S eller M. Om du gör en tröja, kofta, klänning eller liknande, hittar du plaggets mått i måttskissen nederst i mönstret.

(Gå vidare till mönster...)

Tips & Hjälp

Tack för att du väljer DROPS Design!

Vi gör allt vi kan för att det ska vara så lätt som möjligt att följa våra mönster.

Därav har varje model specifika instruktions-videos till hjälp. Du hittar dem under varje mönster nederst på sidan.

Vi har även steg-för-steg instruktioner, som kan hjälpa dig att förstå några av de tekniker vi använder i våra mönster.Dem hittar du här!

Stickfasthet: St.nr är bara rekommenderad! 17 m på st 8 och hålmönster = 10 cm i bredden

Hålmönster: varv 1: * 2 rm tills, 1 omslag *, upprepa *-* tills det återstår 1 m och avsluta med 1 rm. Upprepa varv 1 till färdigt mått - obs - det stickas alltså mönster på alla varv!

Halsduk: Lägg upp 49 m på 2 st nr 8 med Vivaldi (detta för att kanten ska bli elastisk). Drag ut den ena st och sticka hålmönster - se förkl ovan. När halsduken mäter ca 200 cm maskas det av löst.

Behöver du hjälp? Här finns instruktionsvideor som kan hjälpa dig!

För att få hjälp med ett mönster ber vi dig att ta kontakt med butiken där du har köpt ditt garn. Har du köpt DROPS garn är du garanterad att få kvalificerad hjälp från våra duktiga DROPS återförsäljare som är specialiserade inom DROPS mönster.

Alla våra mönster är noggrant genomgångna och korrekturlästa, men vi måste ta förbehåll för eventuella felaktigheter. Alla mönster är översatta från Norska beskrivningar och du kan alltid gå in på originalmönstret för mått och beräkningar.

Om du anser att du funnit ett fel i mönstret, skriv gärna en kommentar eller fråga i vårt kommentarsfält. Gå till originalmönstret för modell DROPS 93-13.