Lorelei by DROPS Design

Strikket DROPS poncho i 2 tråde ”Brushed Alpaca Silk” eller 1 tråd ”Melody” med retstrik og frynser

DROPS Design: Model nr ml-004
Garngruppe C + C eller D
----------------------------------------------------------
Størrelse: S/M - L/XL - XXL/XXXL
Mål: Længde før montering: 112-121-130 cm. Omkreds hals: 70-73-76 cm.
Materialer:
DROPS BRUSHED ALPACA SILK fra Garnstudio
200-200-225 g f.nr 02, lys grå
Eller brug:
DROPS MELODY fra Garnstudio
200-200-250 g f.nr 03, perlegrå

DROPS RUNDP (60 cm) nr 6 - eller det p.nr du skal bruge for at få 14 m x 28 p retstrik på 10 x 10 cm med 2 tråde Brushed Alpaca Silk eller 1 tråd Melody.
----------------------------------------------------------


DROPS 166-30

Garnpriser (per 26.11.2020)

Garn (vægt) Indhold Danmark
DROPS Brushed Alpaca Silk uni colour (25g) 77% Alpaca, 23% Silke 24.00 DKK

Garnet til denne opskrift koster fra 192.00kr*.

(*) Pris for opskriften er udregnet efter den mindste størrelse / billigste farve. Du finder en oversigt over priserne i denne udskrift, som du kan brug hvis du vil regne prisen ud for andre størrelser.

Alt garn som er brugt i denne opskrift er DROPS garn. Du finder butikker og opdaterede farvekort på garnstudio.com


Opskrift DROPS 166-30

TIPS VED DOBBELT TRÅD:
Brug tråden fra indersiden og ydersiden af nøglet. Når man skifter nøgle er det en god ide at ikke skifte begge tråde samtidigt – da vil hæftningen ikke blive så tyk.

RETSTRIK (strikkes frem og tilbage):
Strik ret på hver p.

FRYNSER:
Klip 4 tråde à 36 cm. Læg dem dobbelt og træk løkken gennem 1.m i aflukningskanten og træk garn-enden gennem løkken. Derefter sættes der en frynse langs aflukningskanten for ca hver 3.cm langs hele kanten. Klip frynserne til så de bliver ca 15 cm lange.
----------------------------------------------------------

PONCHO:
Arb strikkes frem og tilbage. Læs TIPS VED DOBBELT TRÅD!
Slå 63-71-80 m op på rundp 6 med 2 tråde Brushed Alpaca Silk eller 1 tråd Melody. Strik RETSTRIK frem og tilbage - se forkl over. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Fortsæt således til arb måler 45-51-57 cm. Sæt 1 mærke i siden af arb, her skal aflukningskanten sys sammen med siden. Strik videre i retstrik til arb måler 112-121-130 cm. Luk af.

MONTERING:
Sy kortsiden (= aflukningskanten) sammen med langsiden i Brushed Alpaca Silk/Melody, fra mærket og ned til opslåningskanten. Sy i yderste led af yderste m. Modsat langside danner nu en spids midt foran. Sy FRYNSER i ponchoen - se forkl over.

Diagram forklaring

symbol = strikkeretning

Diagram til DROPS 166-30

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!


Brug mig til at måle dit projekt!

For at få centimetermålene 100% rigtige, skal du printe opskriften ud i fuld skala (du må ikke bruge knappen for "tilpas siden").


Behøver du hjælp med opskriften?

Du finder 9 instruktionsvideoer, kommentarer/spørgsmål og mere i opskriften på www.garnstudio.com Har du købt DROPS garn til dette projekt? Da har du også ret til at få hjælp i butikken, som har solgt dig garnet.

Vi sætter en ære i at vores opskrifter er fejlfrie og lette at forstå. Alle opskrifter er oversat fra de norske og du kan altid tjekke original opskriften for mål og udregninger.

Hvis vi får information om at der kan være en fejl i en opskrift, så vil vi gå igennem opskriften og rette eventuelle fejl. Dette vil normalt tage 7-10 dage. Hvis der ikke bliver lavet en rettelse, betyder det at vi ikke kan finde nogle fejl.


Vil du vide hvor du kan købe garnet til denne opskrift?

Prøv en DROPS Super Store!

- YarnLiving
- Rito
- Strikkenyheder.dk
- Nicoline
- Netgarn
- Centrum Garn
- Smykkesten og Fritid
- MARISTA Garn & Strikkebutik
- Garnkassen.dk
- Enghoff Garn
- Annettes-haandstrik
- ImpaZ Garn

© 1982-2020 DROPS Design A/S. Alle rettigheder er reserveret. Dette dokument med tilhørende underdokumenter har copyright. Læs mere om hvad du kan gøre med vore opskrifter, nedert i alle vore opskrifter på hjemmesiden.