Fairy Day by DROPS Design

Hæklet DROPS hals i ”Delight”.

DROPS Design: Model nr de-145
Garngruppe A
----------------------------------------------------------
Størrelse: One Size
Højde: 36 cm
Omkreds: 75 cm
Materialer:
DROPS DELIGHT fra Garnstudio
150 g f.nr 18, efterårsskov

DROPS HÆKLENÅL nr 3 - eller den nål du skal bruge for at få 8 x * 2 st, 1 lm * på 10 cm i bredden.
----------------------------------------------------------


DROPS 165-28

Garnpriser (per 12.07.2020)

Garn (vægt) Indhold Danmark
DROPS Delight print (50g) 75% Uld, 25% Polyamid 28.00 DKK

Garnet til denne opskrift koster fra 84.00kr*.

(*) Pris for opskriften er udregnet efter den mindste størrelse / billigste farve. Du finder en oversigt over priserne i denne udskrift, som du kan brug hvis du vil regne prisen ud for andre størrelser.

Alt garn som er brugt i denne opskrift er DROPS garn. Du finder butikker og opdaterede farvekort på garnstudio.com


Opskrift DROPS 165-28

OMG MED ST OG LM:
Hver omg med st og lm hækles således: Vend arb så du har vrangen mod dig, hækl 3 lm (= 1 st), 1 st + 1 lm i 1.lm-bue (= sidste lm fra forrige omg), * 2 st om næste lm-bue, 1 lm *. Gentag fra *-*, afslut omg med 2 st + 1 lm om sidste lm-bue, 1 km om lm-buen med 3 lm i beg af omg - dvs der hækles skiftevis fra retsiden og vrangen så der bliver en pæn afslutning/begyndelse på omg.
--------------------------------------------------------

HALS:
Arb hækles rundt. Hækl 180 lm med Delight på nål 3, og sæt dem sammen til en ring med 1 km i første lm. Hækl 3 lm (= 1 st), 1 st i næste lm, 1 lm * spring over 1 lm, 1 st i hver af de 2 næste lm, 1 lm *, gentag fra *-* omg rundt, slut af ved at springe over 1 lm og afslut med 1 km om lm-buen med 3 lm i beg af omg = 120 st + 60 lm. Videre hækles OMG MED ST OG LM - se forkl over. HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN! Klip og hæft tråden når arb måler ca 36 cm i højden.

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!


Brug mig til at måle dit projekt!

For at få centimetermålene 100% rigtige, skal du printe opskriften ud i fuld skala (du må ikke bruge knappen for "tilpas siden").


Behøver du hjælp med opskriften?

Du finder 4 instruktionsvideoer, kommentarer/spørgsmål og mere i opskriften på www.garnstudio.com Har du købt DROPS garn til dette projekt? Da har du også ret til at få hjælp i butikken, som har solgt dig garnet.

Vi sætter en ære i at vores opskrifter er fejlfrie og lette at forstå. Alle opskrifter er oversat fra de norske og du kan altid tjekke original opskriften for mål og udregninger.

Hvis vi får information om at der kan være en fejl i en opskrift, så vil vi gå igennem opskriften og rette eventuelle fejl. Dette vil normalt tage 7-10 dage. Hvis der ikke bliver lavet en rettelse, betyder det at vi ikke kan finde nogle fejl.


Vil du vide hvor du kan købe garnet til denne opskrift?

Prøv en DROPS Super Store!

- YarnLiving
- Rito
- Strikkenyheder.dk
- Anita Garn og Strik
- Nicoline
- Netgarn
- Kukuk.dk
- Centrum Garn
- Garnkassen.dk
- Smykkesten og Fritid
- MARISTA Garn & Strikkebutik
- Roskilde Garn
- Annettes-haandstrik
- ImpaZ Garn

© 1982-2020 DROPS Design A/S. Alle rettigheder er reserveret. Dette dokument med tilhørende underdokumenter har copyright. Læs mere om hvad du kan gøre med vore opskrifter, nedert i alle vore opskrifter på hjemmesiden.