Fireside Tales by DROPS Design

Retstrikket tæppe i 3 tråde DROPS Cloud eller 6 tråde Air med frynser.

DROPS Design: Model nr co-012
Garngruppe E + E + E
----------------------------------------------------------
Mål: ca 100 x 140 cm (uden frynser)
Materialer:
DROPS CLOUD fra Garnstudio
1100 g f.nr 01, natur

Eller brug: DROPS AIR fra Garnstudio
1200 g f.nr 01, natur

DROPS RUNDP (80 cm) NR 20 – eller det p.nr du skal bruge for at få 5,5 m med3 tråde Cloud eller 6 tråde Air på 10 cm i bredden.
----------------------------------------------------------


DROPS 163-7

Opskrift DROPS 163-7

RETSTRIK (strikkes frem og tilbage):
Strik ret på hver p.
----------------------------------------------------------

TÆPPE:
Slå 55 m LØST op på rundp 20 med 3 tråde Cloud eller 6 tråde Air og strik RETSTRIK – se forkl over. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN!
Når tæppet måler 140 cm lukkes der løst af.

FRYNSER:
Sæt frynser i hver 2. maske langs opslånings- og aflukningskanten på tæppet således: Klip 3 tråde Cloud eller 6 tråde Air à 40 cm, Læg dem dobbelt og træk buen gennem en maske, træk derefter trådenderne gennem buen.

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!


Brug mig til at måle dit projekt!

For at få centimetermålene 100% rigtige, skal du printe opskriften ud i fuld skala (du må ikke bruge knappen for "tilpas siden").


Behøver du hjælp med opskriften?

Du finder 8 instruktionsvideoer, kommentarer/spørgsmål og mere i opskriften på www.garnstudio.com Har du købt DROPS garn til dette projekt? Da har du også ret til at få hjælp i butikken, som har solgt dig garnet.

Vi sætter en ære i at vores opskrifter er fejlfrie og lette at forstå. Alle opskrifter er oversat fra de norske og du kan altid tjekke original opskriften for mål og udregninger.

Hvis vi får information om at der kan være en fejl i en opskrift, så vil vi gå igennem opskriften og rette eventuelle fejl. Dette vil normalt tage 7-10 dage. Hvis der ikke bliver lavet en rettelse, betyder det at vi ikke kan finde nogle fejl.


Vil du vide hvor du kan købe garnet til denne opskrift?

Prøv en DROPS Super Store!

- YarnLiving
- Rito
- Strikkenyheder.dk
- Anita Garn og Strik
- Nicoline
- Kukuk.dk
- Netgarn
- Centrum Garn
- Smykkesten og Fritid
- Garnkassen.dk
- Roskilde Garn
- MARISTA Garn & Strikkebutik
- Annettes-haandstrik
- ImpaZ Garn

© 1982-2020 DROPS Design A/S. Alle rettigheder er reserveret. Dette dokument med tilhørende underdokumenter har copyright. Læs mere om hvad du kan gøre med vore opskrifter, nedert i alle vore opskrifter på hjemmesiden.