Helping Hand by DROPS Design

Strikket DROPS grydelap i ”Muskat” med hulmønster.

DROPS Design: Model nr r-683
Garngruppe B
----------------------------------------------------------
Mål: ca 21 x 21 cm
Materialer:
DROPS MUSKAT fra Garnstudio
150 g f.nr 08, naturhvid til 2 grydelapper

DROPS RUNDP (40 cm) nr 3 – eller det p.nr du skal bruge for at få 23 m x 32 p glatstrik på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------


DROPS 159-25

Garnpriser (per 15.08.2020)

Garn (vægt) Indhold Danmark
DROPS Muskat uni colour (50g) 100% Bomuld 19.00 DKK

Garnet til denne opskrift koster fra 57.00kr*.

(*) Pris for opskriften er udregnet efter den mindste størrelse / billigste farve. Du finder en oversigt over priserne i denne udskrift, som du kan brug hvis du vil regne prisen ud for andre størrelser.

Alt garn som er brugt i denne opskrift er DROPS garn. Du finder butikker og opdaterede farvekort på garnstudio.com


Opskrift DROPS 159-25


MØNSTER: Se diag A.1.
----------------------------------------------------------

GRYDELAP:
Arb strikkes rundt på rundp. Slå 96 m op på rundp 3 med Muskat. Strik 1 omg vrang, 1 omg ret, 1 omg vrang, 1 omg ret og 1 omg vrang. Sæt 1 mærketråd i den 1.m i beg af omg og 1 mærketråd i den 49.m (= midt i hver side). Strik 1 omg ret Samtidig med at der tages 9 m ud jævnt fordelt mellem 1. og 2. mærketråd (pga hulmønsteret som trækker sig sammen er der nu flere m på forstk end bagpå) = 105 m på p. Første omg strikkes således: 1 ret (= m med mærketråd i), strik mønster efter diag A.1 (= 56 m), 1 ret (= m med mærketråd i), 2 vrang, 43 m glatstrik og 2 vrang. Fortsæt mønsteret således til arb måler ca 19 cm – afpas så der er strikket 1 hel rapport i højden af det midterste parti i A.1. Nu strikkes der 1 omg ret Samtidig med at der tages 9 m ind jævnt fordelt mellem 1. og 2. mærketråd så der bliver lige mange m foran og bagpå = 96 m. Strik 1 omg vrang, 1 omg ret og 1 omg vrang. Derefter strikkes der 1 omg ret Samtidig med at der i slutningen af omg slåes 20 nye m op på p til strop. Vend arb, luk de 20 m af som blev slået op, læg derefter grydelappen dobbelt så mærketrådene kommer i hver side. Nu strikkes m fra foran og bagpå ret sammen 2 og 2 Samtidig med at de lukkes af. Sy grydelappen sammen i bunden med små pæne sting - sy indenfor opslåningskanten. Sy enden af stroppen i hjørnet på grydelappen.

Strik 1 grydelap til.

Diagram forklaring

symbol = ret
symbol = vrang
symbol = slå om mellem 2 m
symbol = 2 ret sammen
symbol = tag 1 m løs af som om den skulle strikkes ret, 1 ret, løft den løse m over
symbol = sæt 3 m på hj.p bag arb, 3 ret, 3 ret fra hj.p
symbol = sæt 3 m på hj.p foran arb, 3 ret, 3 ret fra hj.p

Diagram til DROPS 159-25

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!


Brug mig til at måle dit projekt!

For at få centimetermålene 100% rigtige, skal du printe opskriften ud i fuld skala (du må ikke bruge knappen for "tilpas siden").


Behøver du hjælp med opskriften?

Du finder 15 instruktionsvideoer, kommentarer/spørgsmål og mere i opskriften på www.garnstudio.com Har du købt DROPS garn til dette projekt? Da har du også ret til at få hjælp i butikken, som har solgt dig garnet.

Vi sætter en ære i at vores opskrifter er fejlfrie og lette at forstå. Alle opskrifter er oversat fra de norske og du kan altid tjekke original opskriften for mål og udregninger.

Hvis vi får information om at der kan være en fejl i en opskrift, så vil vi gå igennem opskriften og rette eventuelle fejl. Dette vil normalt tage 7-10 dage. Hvis der ikke bliver lavet en rettelse, betyder det at vi ikke kan finde nogle fejl.


Vil du vide hvor du kan købe garnet til denne opskrift?

Prøv en DROPS Super Store!

- YarnLiving
- Rito
- Strikkenyheder.dk
- Nicoline
- Anita Garn og Strik
- Netgarn
- Kukuk.dk
- Centrum Garn
- Garnkassen.dk
- Smykkesten og Fritid
- MARISTA Garn & Strikkebutik
- Roskilde Garn
- Annettes-haandstrik
- ImpaZ Garn

© 1982-2020 DROPS Design A/S. Alle rettigheder er reserveret. Dette dokument med tilhørende underdokumenter har copyright. Læs mere om hvad du kan gøre med vore opskrifter, nedert i alle vore opskrifter på hjemmesiden.