Warm And Soothing by DROPS Design

Hæklet DROPS klud i ”Cotton Light” med muslingemønster.

DROPS Design: Model nr cl-053
Garngruppe B
----------------------------------------------------------
Mål: 22 x 22 cm
Materialer:
DROPS COTTON LIGHT fra Garnstudio
100 g f.nr. 02 hvid
100 g f.nr. 01 natur
100 g f.nr. 21 lys beige

En klud vejer ca 45 gr.

DROPS HÆKLENÅL nr 3,5 – eller den nål du skal bruge for at få ca 20 st i bredden på 10 cm.
----------------------------------------------------------


DROPS 162-37

Garnpriser (per 20.01.2020)

Garn (vægt) Indhold Danmark
DROPS Cotton Light uni colour (50g) 50% Bomuld, 50% Polyester 12.00 DKK

Garnet til denne opskrift koster fra 72.00kr*.

(*) Pris for opskriften er udregnet efter den mindste størrelse / billigste farve. Du finder en oversigt over priserne i denne udskrift, som du kan brug hvis du vil regne prisen ud for andre størrelser.

Alt garn som er brugt i denne opskrift er DROPS garn. Du finder butikker og opdaterede farvekort på garnstudio.com


Opskrift DROPS 162-37

MØNSTER:
Se diag A.1, A.2 og A.3.
----------------------------------------------------------

KLUD:
Hækl 32 løse lm med nål 3,5 og Cotton Light (ink 1 lm til at vende med). Derefter hækles der efter MØNSTER - se diag således: hækl A.1, gentag A.2 totalt 4 gange og afslut med A.3. Når diag er hæklet 1 gang i højden gentages række 2-5. Hækl til kluden måler ca 22 cm i højden, sørg for at sidste række er række 2 i diag.

KANT: Vend arb og hækl en kant rundt med start langs sidste række således: 1 lm og 1 fm i første st, * 2 fm om næste lm-bue (med 2 lm), 1 fm i næste fm, 2 fm om næste lm-bue (med 2 lm), 1 fm om næste lm-bue (med 1 lm) *, gentag fra *-* rækken ud og afslut med at hækle 1 fm, 1 lm og 1 fm om sidste st (=hjørnet).
Drej arb og hækl videre ned langs siden. Hækl 1 fm om samme st som hjørnet, * 1 fm om næste fm, 1 lm, 2 fm hver af de næste 2 st *, gentag fra *-* og afslut med 1 fm, 1 lm og 1 fm i sidste m (=hjørnet).
Drej arb og hækl langs lm-rækken fra starten af arb således: * 2 fm om næste lm-bue (med 2 lm), 1 fm i næste fm, 1 lm, 2 fm om næste lm-bue (=med 2 lm) *, gentag fra *-* rækken ud og afslut med 1 fm, 1 lm og 1 fm i sidste fm.
Drej arb igen og hækl op lags siden på samme måde som den anden side. Afslut med 1 fm, 1 lm og 1 km i første fm i beg af omg. Klip og hæft tråden.

Diagram forklaring

symbol = 9 st i 1 lm
symbol = 9 st om 1 lm
symbol = 1 st i 1 m
symbol = 1 fm i 1 m
symbol = 1 lm

Diagram til DROPS 162-37

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!


Brug mig til at måle dit projekt!

For at få centimetermålene 100% rigtige, skal du printe opskriften ud i fuld skala (du må ikke bruge knappen for "tilpas siden").


Behøver du hjælp med opskriften?

Du finder 4 instruktionsvideoer, kommentarer/spørgsmål og mere i opskriften på www.garnstudio.com Har du købt DROPS garn til dette projekt? Da har du også ret til at få hjælp i butikken, som har solgt dig garnet.

Vi sætter en ære i at vores opskrifter er fejlfrie og lette at forstå. Alle opskrifter er oversat fra de norske og du kan altid tjekke original opskriften for mål og udregninger.

Hvis vi får information om at der kan være en fejl i en opskrift, så vil vi gå igennem opskriften og rette eventuelle fejl. Dette vil normalt tage 7-10 dage. Hvis der ikke bliver lavet en rettelse, betyder det at vi ikke kan finde nogle fejl.


Vil du vide hvor du kan købe garnet til denne opskrift?

Prøv en DROPS Super Store!

- YarnLiving
- Rito
- Anita Garn og Strik
- Nicoline
- Strikkenyheder.dk
- Kukuk.dk
- Netgarn
- Centrum Garn
- Annettes-haandstrik
- MARISTA Garn & Strikkebutik
- Smykkesten og Fritid
- Roskilde Garn
- Garnkassen.dk
- ImpaZ Garn

© 1982-2020 DROPS Design A/S. Alle rettigheder er reserveret. Dette dokument med tilhørende underdokumenter har copyright. Læs mere om hvad du kan gøre med vore opskrifter, nedert i alle vore opskrifter på hjemmesiden.