Mary Jo by DROPS Design

Hæklet DROPS sjal i ”Cotton Light” med hulmønster.

DROPS Design: Model nr cl-039
Garngruppe B
----------------------------------------------------------
Mål: Længde: 148 cm. Bredde: 37 cm.
Materialer:
DROPS COTTON LIGHT fra Garnstudio
300 g f.nr 01, natur

DROPS HÆKLENÅL nr 3,5 – eller den nål du skal bruge for at få 20 st x 10 rækker på 10 x 10 cm, eller 1 rapport A.2 på 3 cm i bredden.
----------------------------------------------------------


DROPS 162-8

Garnpriser (per 15.08.2020)

Garn (vægt) Indhold Danmark
DROPS Cotton Light uni colour (50g) 50% Bomuld, 50% Polyester 12.00 DKK

Garnet til denne opskrift koster fra 72.00kr*.

(*) Pris for opskriften er udregnet efter den mindste størrelse / billigste farve. Du finder en oversigt over priserne i denne udskrift, som du kan brug hvis du vil regne prisen ud for andre størrelser.

Alt garn som er brugt i denne opskrift er DROPS garn. Du finder butikker og opdaterede farvekort på garnstudio.com


Opskrift DROPS 162-8

MØNSTER:
Se diag A.1-A.6. Diag viser alle rækker i mønsteret set fra retsiden.
----------------------------------------------------------

SJAL:
Sjalet hækles fra midten og ud mod hver side.
Hækl 82 løse lm på nål 3,5 med Cotton Light. Hækl 1 st i 4.lm fra nålen (= 2 st), * spring over 1 lm, 1 st i hver af de næste 10 lm *, gentag *-* til der er 1 lm tilbage, 1 st i sidste lm = 73 st. Nu hækles der således: A.1 over de første 6 st, A.2 10 gange i bredden, A.3 over de sidste 7 st (= 1.række i diag). Fortsæt således frem og tilbage. HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN! Når hele diag er hæklet 1 gang i højden, gentages A.X til arb måler 68 cm – sørg for at der afsluttes efter 6.række i A.X.
Nu hækles der en kant således (hækl fra rækken med pil): A.4, A.5 4 gange i bredden, A.6 (vend med 1 lm). Når hele diag er hæklet færdig er den ene halvdel af sjalet færdig og arb måler ca 74 cm

Nu hækles den anden side af sjalet. Hæft tråden med 1 km i den anden side af den første lm som blev hæklet og fortsæt på samme måde som 1.række i diag som på den første del. Afpas længden efter første side.

Diagram forklaring

symbol = st i m
symbol = fm i m
symbol = lm
symbol = fm om lm-bue
symbol = st om lm-bue
symbol = dbl-st i m
symbol = 3 lm, 1 st i 1.lm
symbol = start her!

Diagram til DROPS 162-8

Diagram til DROPS 162-8

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!


Brug mig til at måle dit projekt!

For at få centimetermålene 100% rigtige, skal du printe opskriften ud i fuld skala (du må ikke bruge knappen for "tilpas siden").


Behøver du hjælp med opskriften?

Du finder 6 instruktionsvideoer, kommentarer/spørgsmål og mere i opskriften på www.garnstudio.com Har du købt DROPS garn til dette projekt? Da har du også ret til at få hjælp i butikken, som har solgt dig garnet.

Vi sætter en ære i at vores opskrifter er fejlfrie og lette at forstå. Alle opskrifter er oversat fra de norske og du kan altid tjekke original opskriften for mål og udregninger.

Hvis vi får information om at der kan være en fejl i en opskrift, så vil vi gå igennem opskriften og rette eventuelle fejl. Dette vil normalt tage 7-10 dage. Hvis der ikke bliver lavet en rettelse, betyder det at vi ikke kan finde nogle fejl.


Vil du vide hvor du kan købe garnet til denne opskrift?

Prøv en DROPS Super Store!

- YarnLiving
- Rito
- Strikkenyheder.dk
- Nicoline
- Anita Garn og Strik
- Netgarn
- Kukuk.dk
- Centrum Garn
- Garnkassen.dk
- Smykkesten og Fritid
- MARISTA Garn & Strikkebutik
- Roskilde Garn
- Annettes-haandstrik
- ImpaZ Garn

© 1982-2020 DROPS Design A/S. Alle rettigheder er reserveret. Dette dokument med tilhørende underdokumenter har copyright. Læs mere om hvad du kan gøre med vore opskrifter, nedert i alle vore opskrifter på hjemmesiden.