Stellar by DROPS Design

Strikket DROPS sjal i ”Delight” med retstrik og vendinger.

DROPS Design: Model nr de-125
Garngruppe A
-----------------------------------------------------------
Mål: Bredde: ca 142 cm
Højde: ca 71 cm
Materialer: DROPS DELIGHT fra Garnstudio
400 gr f.nr 05, beige/grå/rosa

DROPS RUNDP (80 cm) nr 4 – eller den p du skal bruge for at få 21 m x 40 p retstrik på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------


DROPS 156-38

Garnpriser (per 12.07.2020)

Garn (vægt) Indhold Danmark
DROPS Delight print (50g) 75% Uld, 25% Polyamid 28.00 DKK

Garnet til denne opskrift koster fra 224.00kr*.

(*) Pris for opskriften er udregnet efter den mindste størrelse / billigste farve. Du finder en oversigt over priserne i denne udskrift, som du kan brug hvis du vil regne prisen ud for andre størrelser.

Alt garn som er brugt i denne opskrift er DROPS garn. Du finder butikker og opdaterede farvekort på garnstudio.com


Opskrift DROPS 156-38

STRIKKETIPS:
For hver gang man vender midt på p tages 1.m løs af. Stram tråden og strik videre som før. Dette gøres for at undgå hul i overgangene.
--------------------------------------------------------

SJAL:
Arb strikkes frem og tilbage på rundp. Slå 150 m op på rundp 4 med Delight. Strik ret på hver p, SAMTIDIG strikkes der vendinger således – læs STRIKKETIPS: * 1 p over de første 15 m, vend og strik tilbage, 1 p over de første 30 m, vend og strik tilbage, 1 p over de første 45 m, vend og strik tilbage, 1 p over de første 60 m, vend og strik tilbage, 1 p over de første 75 m, vend og strik tilbage, 1 p over de første 90 m, vend og strik tilbage, 1 p over de første 105 m, vend og strik tilbage, 1 p over de første 120 m, vend og strik tilbage, 1 p over de første 135 m, vend og strik tilbage, 1 p over de første 145 m, vend og strik tilbage, 1 p over alle m, vend og strik tilbage *. Dvs der strikkes over 15 m mere for hver gang det vendes. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Gentag fra *-* til arb måler ca 224 cm rundt om halvcirklen. Luk løst af. Træk sammen øverst ved at trække en tråd gennem de yderste m og træk sammen.

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!


Brug mig til at måle dit projekt!

For at få centimetermålene 100% rigtige, skal du printe opskriften ud i fuld skala (du må ikke bruge knappen for "tilpas siden").


Behøver du hjælp med opskriften?

Du finder 8 instruktionsvideoer, kommentarer/spørgsmål og mere i opskriften på www.garnstudio.com Har du købt DROPS garn til dette projekt? Da har du også ret til at få hjælp i butikken, som har solgt dig garnet.

Vi sætter en ære i at vores opskrifter er fejlfrie og lette at forstå. Alle opskrifter er oversat fra de norske og du kan altid tjekke original opskriften for mål og udregninger.

Hvis vi får information om at der kan være en fejl i en opskrift, så vil vi gå igennem opskriften og rette eventuelle fejl. Dette vil normalt tage 7-10 dage. Hvis der ikke bliver lavet en rettelse, betyder det at vi ikke kan finde nogle fejl.


Vil du vide hvor du kan købe garnet til denne opskrift?

Prøv en DROPS Super Store!

- YarnLiving
- Rito
- Strikkenyheder.dk
- Anita Garn og Strik
- Nicoline
- Netgarn
- Kukuk.dk
- Centrum Garn
- Garnkassen.dk
- Smykkesten og Fritid
- MARISTA Garn & Strikkebutik
- Roskilde Garn
- Annettes-haandstrik
- ImpaZ Garn

© 1982-2020 DROPS Design A/S. Alle rettigheder er reserveret. Dette dokument med tilhørende underdokumenter har copyright. Læs mere om hvad du kan gøre med vore opskrifter, nedert i alle vore opskrifter på hjemmesiden.