Grey Mist by DROPS Design

Strikket halstørklæde med helpatent i 2 tråde DROPS Brushed Alpaca Silk.

DROPS Design: Model nr as-027
Garngruppe C + C eller E
-----------------------------------------------------------
Størrelse: One size.
Mål: Længde: 175 cm. Bredde: 35 cm.
Materialer:
DROPS BRUSHED ALPACA SILK fra Garnstudio
150 g f.nr 02, lys grå

DROPS PINDE NR 9 – eller det p.nr du skal bruge for at få 10 m x 14 p patentstrik på 10 x 10 cm med 2 tråde.
----------------------------------------------------------


DROPS 157-17

Garnpriser (per 10.07.2020)

Garn (vægt) Indhold Danmark
DROPS Brushed Alpaca Silk uni colour (25g) 77% Alpaca, 23% Silke 24.00 DKK

Garnet til denne opskrift koster fra 144.00kr*.

(*) Pris for opskriften er udregnet efter den mindste størrelse / billigste farve. Du finder en oversigt over priserne i denne udskrift, som du kan brug hvis du vil regne prisen ud for andre størrelser.

Alt garn som er brugt i denne opskrift er DROPS garn. Du finder butikker og opdaterede farvekort på garnstudio.com


Opskrift DROPS 157-17

RETSTRIK (frem og tilbage på p):
Strik ret på hver p.

HELPATENT MED OMSLAG (frem og tilbage på p + 1 kantm i hver side):
1.p: 1 m retstrik, * 1 r, slå om, tag 1 m løs af p som om den skulle strikkes vrang *, gentag fra *-* til der er 2 m tilbage, afslut med 1 r, 1 m retstrik.
2.p: 1 m retstrik, * slå om, tag 1 m løs af p som om den skulle strikkes vrang, strik omslaget og den løse m r sm *, gentag fra *-* til der er 2 m tilbage, afslut med slå om, tag 1 m løs af p som om den skulle strikkes vrang, 1 m retstrik.
3.p: 1 m retstrik, * strik omslaget og den løse m r sm, slå om, tag 1 m løs af p som om den skulle strikkes vrang *, gentag fra *-* til der er 3 m tilbage, strik omslaget og den løse m r sm, 1 m retstrik.
Gentag 2. og 3.p opover.
----------------------------------------------------------

HALSTØRKLÆDE:
Slå 38 m LØST op på p 9 med 2 tråde Brushed Alpaca Silk. Strik 4 p retstrik – se forkl over - Samtidig med at der på sidste p tages 3 m ind jævnt fordelt = 35 m. Fortsæt med HELPATENT MED OMSLAG frem og tilbage – se forkl over. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Når arb måler 173 cm – afpas efter 2.p i patentmønsteret – strikkes næste p fra retsiden således: 1 m retstrik, * strik omslaget og den løse m r sm, 1 ret *, gentag fra *-* til der er 1 m tilbage som strikkes i retstrik. Strik 4 p retstrik Samtidig med at der på 1.p tages 3 m ud jævnt fordelt = 38 m, luk LØST af.

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!


Brug mig til at måle dit projekt!

For at få centimetermålene 100% rigtige, skal du printe opskriften ud i fuld skala (du må ikke bruge knappen for "tilpas siden").


Behøver du hjælp med opskriften?

Du finder 9 instruktionsvideoer, kommentarer/spørgsmål og mere i opskriften på www.garnstudio.com Har du købt DROPS garn til dette projekt? Da har du også ret til at få hjælp i butikken, som har solgt dig garnet.

Vi sætter en ære i at vores opskrifter er fejlfrie og lette at forstå. Alle opskrifter er oversat fra de norske og du kan altid tjekke original opskriften for mål og udregninger.

Hvis vi får information om at der kan være en fejl i en opskrift, så vil vi gå igennem opskriften og rette eventuelle fejl. Dette vil normalt tage 7-10 dage. Hvis der ikke bliver lavet en rettelse, betyder det at vi ikke kan finde nogle fejl.


Vil du vide hvor du kan købe garnet til denne opskrift?

Prøv en DROPS Super Store!

- YarnLiving
- Rito
- Strikkenyheder.dk
- Anita Garn og Strik
- Nicoline
- Netgarn
- Kukuk.dk
- Centrum Garn
- Garnkassen.dk
- Smykkesten og Fritid
- MARISTA Garn & Strikkebutik
- Roskilde Garn
- Annettes-haandstrik
- ImpaZ Garn

© 1982-2020 DROPS Design A/S. Alle rettigheder er reserveret. Dette dokument med tilhørende underdokumenter har copyright. Læs mere om hvad du kan gøre med vore opskrifter, nedert i alle vore opskrifter på hjemmesiden.