Hold Me by DROPS Design

Hæklet DROPS sjal i ”BabyAlpaca Silk” med stangm og hulmønster.

DROPS Design: Model nr bs-065
Garngruppe A
-----------------------------------------------------------
Størrelse: One-size
Mål: Længde: 148 cm. Bredde: 33 cm.
Materialer:
DROPS BABY ALPACA SILK fra Garnstudio
250 g f.nr 3250, Lys gammelrosa

DROPS HEKLENÅL nr 4 – eller den nål du skal bruge for at få 20 st x 12 rækker på 10 x 10 cm eller en rapport af A.2 på 8 cm i bredden.
----------------------------------------------------------


DROPS 154-38

Garnpriser (per 31.10.2020)

Garn (vægt) Indhold Danmark
DROPS BabyAlpaca Silk uni colour (50g) 70% Alpaca, 30% Silke 44.00 DKK

Garnet til denne opskrift koster fra 220.00kr*.

(*) Pris for opskriften er udregnet efter den mindste størrelse / billigste farve. Du finder en oversigt over priserne i denne udskrift, som du kan brug hvis du vil regne prisen ud for andre størrelser.

Alt garn som er brugt i denne opskrift er DROPS garn. Du finder butikker og opdaterede farvekort på garnstudio.com


Opskrift DROPS 154-38

HÆKLEINFO:
På beg af en ny række erstattes 1 st med 3 lm, og 1 tredbl-st med 5 lm.

MØNSTER:
Se diag A.1-A.4. Diag viser alle rækker i mønsteret set fra retsiden.
----------------------------------------------------------

SJAL:
Sjalet hækles i to dele, fra midten og ud i siderne.
Hækl 84 løse lm på nål 4 med Baby Alpaca Silk.
1.RÆKKE: Hækl 1 st i 4.lm fra nålen (= 2 st), derefter hækles der 1 st i de næste 3 lm, * spring over 1 lm, 1 st i hver af de næste 6 lm *, gentag *-* totalt 11 gange = 71 st. (= 1.række i A.1, A.2 og A.3).
2.RÆKKE: Hækl 1 st i hver st – læs HÆKLEINFO! (= 2.række i diag).
3.RÆKKE: Videre hækles der således: 1 st i hver af de første 2 st, MØNSTER efter diag A.1, A.2 totalt 2 gange, A.3, og afslut med 1 st i hver af de næste 2 st (= 3.række i diag). HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN! Fortsæt således med mønster og 2 st i hver side, SAMTIDIG på den 11.række hækles der 3 tredbl-st i hver side i stedet for st. Når diag A.1, A.2 og A.3 er hæklet færdig 1 gang i højden, fortsættes der med mønster på samme måde, men nu hækles A.4 og 2 st i hver side (husk tredbl-st i hver side på 7.række i A.4). Når der er hæklet totalt 8 rapporter af A.4 i højden og arb måler ca 74 cm er arb færdig. Klip tråden og hæft.

Hækl 1 st igennem den ene løkke i lm på opslåningskanten således: 3 lm i første lm (= 1 st), 1 st i hver af de næste 4 lm, * spring over 1 lm, 1 st i hver af de næste 6 lm *, gentag *-* totalt 11 gange = 71 st.
På næste række hækles der fra 2.række i diag (= vrangen). Fortsæt på samme måde som den første del som blev hæklet med mønster og 2 st i hver side af sjalet. Når der er hæklet totalt 8 rapporter af A.4 i højden, er sjalet færdig. Klip tråden og hæft.

Diagram forklaring

symbol = st
symbol = hækl 2 st sammen i samme m således: 1 st, men vent med at trække igennem den sidste løkke af st (der er nu 2 løkker på nålen), 1 st i samme m. Træk den sidste løkken igennem alle 3 løkker på nålen.
symbol = 3 lm
symbol = fm
symbol = lm
symbol = 3 lm
symbol = tredbl-st

Diagram til DROPS 154-38

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!


Brug mig til at måle dit projekt!

For at få centimetermålene 100% rigtige, skal du printe opskriften ud i fuld skala (du må ikke bruge knappen for "tilpas siden").


Behøver du hjælp med opskriften?

Du finder 5 instruktionsvideoer, kommentarer/spørgsmål og mere i opskriften på www.garnstudio.com Har du købt DROPS garn til dette projekt? Da har du også ret til at få hjælp i butikken, som har solgt dig garnet.

Vi sætter en ære i at vores opskrifter er fejlfrie og lette at forstå. Alle opskrifter er oversat fra de norske og du kan altid tjekke original opskriften for mål og udregninger.

Hvis vi får information om at der kan være en fejl i en opskrift, så vil vi gå igennem opskriften og rette eventuelle fejl. Dette vil normalt tage 7-10 dage. Hvis der ikke bliver lavet en rettelse, betyder det at vi ikke kan finde nogle fejl.


Vil du vide hvor du kan købe garnet til denne opskrift?

Prøv en DROPS Super Store!

- YarnLiving
- Rito
- Strikkenyheder.dk
- Nicoline
- Netgarn
- Centrum Garn
- Smykkesten og Fritid
- Garnkassen.dk
- MARISTA Garn & Strikkebutik
- Enghoff Garn
- Annettes-haandstrik
- ImpaZ Garn

© 1982-2020 DROPS Design A/S. Alle rettigheder er reserveret. Dette dokument med tilhørende underdokumenter har copyright. Læs mere om hvad du kan gøre med vore opskrifter, nedert i alle vore opskrifter på hjemmesiden.