Heart of the Season by DROPS Design

Hæklet hjerte i DROPS Karisma. Tema: Jul

DROPS Design: Model nr u-722
Garngruppe B
----------------------------------------------------------
Mål: ca 5 cm bredt
Materialer: DROPS KARISMA fra Garnstudio
50 gr f.nr 18, rød

Et hjerte vejer ca 2 gram så 1 nøgle er nok til ca 25 hjerter.

DROPS HÆKLENÅL NR 3,5
----------------------------------------------------------


DROPS Extra 0-1009

Garnpriser (per 25.10.2020)

Garn (vægt) Indhold Danmark
DROPS Karisma uni colour (50g) 100% Uld 22.00 DKK
DROPS Karisma mix (50g) 100% Uld 22.00 DKK

Garnet til denne opskrift koster fra 22.00kr*.

(*) Pris for opskriften er udregnet efter den mindste størrelse / billigste farve. Du finder en oversigt over priserne i denne udskrift, som du kan brug hvis du vil regne prisen ud for andre størrelser.

Alt garn som er brugt i denne opskrift er DROPS garn. Du finder butikker og opdaterede farvekort på garnstudio.com


Opskrift DROPS Extra 0-1009

HJERTE:
Hækl 4 lm med rød på nål 3,5 og sæt dem til en ring med en km i første lm.
1.OMG: Hækl 4 lm, derefter hækles der om ringen således: 4 dbl-st, 4 st, 1 lm, 1 dbl-st, 1 lm, 4 st, 4 dbl-st, 4 lm, 1 km, derefter 18 lm (= løkke), 1 km om ringen.
2.OMG: Hækl 5 lm, derefter 1 fm i første dbl-st, 2 fm i næste dbl-st, 1 fm i den tredje dbl-st, 2 fm i den fjerde dbl-st, derefter 1 fm i hver af de næste 4 st, 1 fm om lm, 2 fm i næste dbl-st, 1 fm om lm, 1 fm i hver af de næste 4 st, 2 fm i første dbl-st, 1 fm i næste dbl-st, 2 fm i tredje dbl-st og 1 fm i fjerde dbl-st, 5 lm og 1 km før løkken fra forrige omg. Klip og hæft tråden.

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!


Brug mig til at måle dit projekt!

For at få centimetermålene 100% rigtige, skal du printe opskriften ud i fuld skala (du må ikke bruge knappen for "tilpas siden").


Behøver du hjælp med opskriften?

Du finder 7 instruktionsvideoer, kommentarer/spørgsmål og mere i opskriften på www.garnstudio.com Har du købt DROPS garn til dette projekt? Da har du også ret til at få hjælp i butikken, som har solgt dig garnet.

Vi sætter en ære i at vores opskrifter er fejlfrie og lette at forstå. Alle opskrifter er oversat fra de norske og du kan altid tjekke original opskriften for mål og udregninger.

Hvis vi får information om at der kan være en fejl i en opskrift, så vil vi gå igennem opskriften og rette eventuelle fejl. Dette vil normalt tage 7-10 dage. Hvis der ikke bliver lavet en rettelse, betyder det at vi ikke kan finde nogle fejl.


Vil du vide hvor du kan købe garnet til denne opskrift?

Prøv en DROPS Super Store!

- YarnLiving
- Rito
- Strikkenyheder.dk
- Nicoline
- Netgarn
- Centrum Garn
- Smykkesten og Fritid
- Garnkassen.dk
- MARISTA Garn & Strikkebutik
- Enghoff Garn
- Annettes-haandstrik
- ImpaZ Garn

© 1982-2020 DROPS Design A/S. Alle rettigheder er reserveret. Dette dokument med tilhørende underdokumenter har copyright. Læs mere om hvad du kan gøre med vore opskrifter, nedert i alle vore opskrifter på hjemmesiden.