Easy Peasy by DROPS Design

Hæklede DROPS tøfler i ”Polaris”

DROPS Design: Model nr po-071
Garngruppe F
-----------------------------------------------------------
Størrelse: 35/37 – 38/40 – 42/44
Fodlængde: 22 - 25 - 27 cm
Materialer:
DROPS Polaris fra Garnstudio
200-300-300 g f.nr 03, mørk grå

DROPS HÆKLENÅL NR 10 – eller den nål du skal bruge for at få 7 fm på 10 cm i bredden.
----------------------------------------------------------


DROPS 150-25

Garnpriser (per 15.08.2020)

Garn (vægt) Indhold Danmark
DROPS Polaris uni colour (100g) 100% Uld 41.00 DKK
DROPS Polaris mix (100g) 100% Uld 48.00 DKK

Garnet til denne opskrift koster fra 82.00kr*.

(*) Pris for opskriften er udregnet efter den mindste størrelse / billigste farve. Du finder en oversigt over priserne i denne udskrift, som du kan brug hvis du vil regne prisen ud for andre størrelser.

Alt garn som er brugt i denne opskrift er DROPS garn. Du finder butikker og opdaterede farvekort på garnstudio.com


Opskrift DROPS 150-25

MAGISK CIRKEL:
For at undgå hul i midten startes med denne teknik:
Hold i garnenden med venstre hånd og lav en løkke rundt om venstre pegefinger (fra venstre mod højre). Hold i løkken med venstre tommelfinger og pegefinger. * Stik nålen gennem løkken, hent tråden fra nøglet, træk tråden tilbage gennem løkken, lav 1 omslag om nålen og træk omslaget gennem m på nålen = 1 fm *, gentag fra *-* til der er 5-6-8 fm om løkken, afslut med 1 km i første fm. Hækl videre som forkl i opskriften – SAMTIDIG trækkes der i garnenden så løkken snøres sammen og hullet forsvinder.

HEKLEINFO:
Første fm i beg af omg erstattes med 1 lm. Hver omg afsluttes med 1 km i første lm i beg af omg. Dvs når arb hækles rundt hækles der skiftevis fra retsiden og vrangen og der hæftes med 1 km i første lm på omg.

----------------------------------------------------------

TØFFEL:
Tøflen hækles på nål nr 10 med 1 tråd Polaris. Der startes fra tåen. Arb hækles først rundt - LÆS HÆKLEINFO, derefter hækles der frem og tilbage.

FOD:
Lav en MAGISK CIRKEL - se forkl over.
1.OMG(vrangen): Vend arb og tag 4 fm ud jævnt fordelt = 9-10-12 fm.
2.OMG(retsiden): Vend arb og hækl 1 fm i hver fm.
3.OMG(vrangen): Vend arb og tag 4 fm ud jævnt fordelt = 13-14-16 fm.
Hækl 5-5-7 rækker med 1 fm i hver fm (sidste række hækles fra retsiden).

HÆL:
Nu hækles der frem og tilbage over 10-11-13 fm. Hækl 10-12-14 rækker med fm frem og tilbage. Tøflen måler ca 22-24-26 cm totalt. Hækl den sammen midt bagpå med 1 række km gennem begge lag. Derefter hækles der rundt om hele tøflen således: 1 fm i hver række og 1 fm i hver fm midt ovenpå på foden. Klip og hæft tråden. Hækl en til.

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!


Brug mig til at måle dit projekt!

For at få centimetermålene 100% rigtige, skal du printe opskriften ud i fuld skala (du må ikke bruge knappen for "tilpas siden").


Behøver du hjælp med opskriften?

Du finder 6 instruktionsvideoer, kommentarer/spørgsmål og mere i opskriften på www.garnstudio.com Har du købt DROPS garn til dette projekt? Da har du også ret til at få hjælp i butikken, som har solgt dig garnet.

Vi sætter en ære i at vores opskrifter er fejlfrie og lette at forstå. Alle opskrifter er oversat fra de norske og du kan altid tjekke original opskriften for mål og udregninger.

Hvis vi får information om at der kan være en fejl i en opskrift, så vil vi gå igennem opskriften og rette eventuelle fejl. Dette vil normalt tage 7-10 dage. Hvis der ikke bliver lavet en rettelse, betyder det at vi ikke kan finde nogle fejl.


Vil du vide hvor du kan købe garnet til denne opskrift?

Prøv en DROPS Super Store!

- YarnLiving
- Rito
- Strikkenyheder.dk
- Nicoline
- Anita Garn og Strik
- Netgarn
- Kukuk.dk
- Centrum Garn
- Garnkassen.dk
- Smykkesten og Fritid
- MARISTA Garn & Strikkebutik
- Roskilde Garn
- Annettes-haandstrik
- ImpaZ Garn

© 1982-2020 DROPS Design A/S. Alle rettigheder er reserveret. Dette dokument med tilhørende underdokumenter har copyright. Læs mere om hvad du kan gøre med vore opskrifter, nedert i alle vore opskrifter på hjemmesiden.