Geranium by DROPS Design

Gehaakte DROPS bloemen: Geranium van ”Safran”.

DROPS design: e-200
Garengroep A
-----------------------------------------------------------
Materiaal:
DROPS SAFRAN van Garnstudio
50 gr. kleur nr. 15, fuchsia
Een restje garen in kleur nr. 18 naturel, 04 groen en 03 mintgroen

DROPS HAAKNLD 3 mm
----------------------------------------------------------


DROPS 147-57

Yarn prices (per 14.12.2019)

Garen (weight) Samenstelling Nederland
DROPS Safran uni colour (50g) 100% katoen 1.65 EUR

Het garen om dit patroon van te maken kunt u vanaf 1.65€* krijgen.

(*) De garenkosten worden berekend op basis van de kleinste maat / goedkoopste kleur. U kunt een pirjsoverzicht vinden op het afgedrukte patroon. U kunt deze gebruiken om de prijzen voor de overige maten te berekenen.

Alle garens die gebruikt worden in dit patroon zijn DROPS garens. Bijgewerkte kleurenkaarten en verkooppunten vindt u door onze website te bezoeken, garnstudio.com


Patroon voor DROPS 147-57

TELPATROON:
Zie telpatroon A.1.

----------------------------------------------------------

BLOEM:
Wordt in de rondte gehaakt.
Haak volgens telpatroon A.1, dus haak als volgt:
Haak 4 l met haaknld 3 mm en naturel/groen/mintgroen en vorm een ring met 1 hv in eerste l.
TOER 1: 3 l (vervangt 1e stk), 2 stk in l-ring, * 2 l, 3 stk in ring *, herhaal van *-* nog 3 keer (= 4 keer in totaal). Haak 2 l, ga verder met fuchsia en haak 1 hv in 3e l van begin van toer = 5 l-lussen.
TOER 2: 1 l, haak in elke l-lus: 1 v, 1 l, 2 stk, 2 l, 1 stk, 2 l, 2 stk, 1 l, 1 v en 1 l. Eindig met 1 hv in eerste l van begin van toer = 5 blaadjes. Knip de draden af en zet vast.

Uitleg van het telpatroon

symbol = l
symbol = hv
symbol = v
symbol = 2 stk, 2 l, 1 stk, 2 l, 2 stk
symbol = stk

Telpatroon voor DROPS 147-57

Heeft u deze of een van onze andere ontwerpen gemaakt? Tag uw afbeeldingen in social media met #dropsdesign, zodat we ze kunnen zien!


Gebruik mij om uw project op te meten!

Om het meetlint op de juiste grootte uit te printen, dient u "full scale" of volledig te printen (dus kies niet voor de optie "fit to page" of maak passend).


Heeft u hulp nodig voor dit patroon?

U vind 6 instructievideo's, een commentaar/vragengedeelte en nog veel meer, als u naar het patroon gaat op garnstudio.com Heeft u DROPS garen gekocht om dit patroon te maken? Dan kunt u aanspraak maken op hulp van de winkel waar u het garen heeft gekocht.

Onze patronen worden zorgvuldig gecontroleerd, maar wij nemen een voorbehoud in acht voor eventuele fouten. Alle patronen zijn uit het Noors vertaald en je kunt altijd het originele patroon bekijken voor de maten en tekeningen.

Als wij een bericht ontvangen over een mogelijke fout, dan zullen wij het patroon bekijken en eventueel een correctie maken. Dit wordt normaliter binnen 7 tot 10 werkdagen gedaan. Als er geen correctie is gemaakt, betekent dit dat de fout of vergissing niet konden vinden.


Wilt u graat weten waar u het garen voor dit patroon kunt kopen?

Probeer een DROPS Super Store!

- Wolplein.nl
- Breiwebshop
- Hobbydoos.nl
- Shopgeluk
- Moni Lana
- Breicafe Het Breipunt
- Het Wolhuis

© 1982-2019 DROPS Design A/S. Alle rechten voorbehouden. Op dit document, inclusief alle subdocumenten, rust copyright. Lees meer over wat u kunt doen met onze patronen onderaan elk patroon op onze site