Gerbera by DROPS Design

Hæklet DROPS Gerbera blomst i ”Paris”

DROPS Design: w-491
Garngruppe C
-----------------------------------------------------------
Materialer:
DROPS PARIS fra Garnstudio
50 g f.nr 17, natur
50 g f.nr 35, vaniljegul

DROPS HÆKLENÅL NR 4
----------------------------------------------------------


DROPS 147-51

Garnpriser (per 28.01.2021)

Garn (vægt) Indhold Danmark
DROPS Paris uni colour (50g) 100% Bomuld 14.00 DKK
DROPS Paris recycled denim (50g) 100% Bomuld 12.00 DKK

Garnet til denne opskrift koster fra 24.00kr*.

(*) Pris for opskriften er udregnet efter den mindste størrelse / billigste farve. Du finder en oversigt over priserne i denne udskrift, som du kan brug hvis du vil regne prisen ud for andre størrelser.

Alt garn som er brugt i denne opskrift er DROPS garn. Du finder butikker og opdaterede farvekort på garnstudio.com


Opskrift DROPS 147-51

BLOMST:
Arb hækles rundt. Hækl 4 lm på nål 4 med vaniljegul og saml til en ring med 1 km i første lm.
1. OMG: 3 lm (erstatter 1.st), 11 st om ringen, skift til natur og afslut med 1 km i 3. lm på beg af omg = 12 st.
2. OMG: 1 lm, 1 fm i forreste maskeled på første st, * 5 lm, hækl tilbage i lm-rækken således: 1 fm i 2. lm fra nålen, 1 st i hver af de næste 2 lm, 1 fm i sidste lm, 1 km i det forreste maskeled på næste st fra 1. omg *. Gentag fra *-* 11 gange til (= totalt 12 gange) og afslut med 1 km i første fm på beg af omg = 12 blade.
3. OMG: Hækl videre på bagsiden af bladene fra forrige omg. 1 lm, 1 fm i bagerste maskeled på første st * 7 lm, hækl tilbage i lm-rækken således: 1 fm i 2. lm fra nålen, 1 st i hver af de 4 næste lm, 1 fm i sidste lm og 1 km i det bagerste maskeled på næste st fra 1. omg *. Gentag fra *-* 11 gange til (= totalt 12 gange) og afslut med 1 km i første fm på beg af omg = 12 blade. Klip og hæft trådene.

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!


Brug mig til at måle dit projekt!

For at få centimetermålene 100% rigtige, skal du printe opskriften ud i fuld skala (du må ikke bruge knappen for "tilpas siden").


Behøver du hjælp med opskriften?

Du finder 7 instruktionsvideoer, kommentarer/spørgsmål og mere i opskriften på www.garnstudio.com Har du købt DROPS garn til dette projekt? Da har du også ret til at få hjælp i butikken, som har solgt dig garnet.

Vi sætter en ære i at vores opskrifter er fejlfrie og lette at forstå. Alle opskrifter er oversat fra de norske og du kan altid tjekke original opskriften for mål og udregninger.

Hvis vi får information om at der kan være en fejl i en opskrift, så vil vi gå igennem opskriften og rette eventuelle fejl. Dette vil normalt tage 7-10 dage. Hvis der ikke bliver lavet en rettelse, betyder det at vi ikke kan finde nogle fejl.


Vil du vide hvor du kan købe garnet til denne opskrift?

Prøv en DROPS Super Store!

- YarnLiving
- Rito
- Nicoline
- Strikkenyheder.dk
- Netgarn
- MARISTA Garn & Strikkebutik
- Centrum Garn
- Garnkassen.dk
- Smykkesten og Fritid
- Enghoff Garn
- Annettes-haandstrik
- ImpaZ Garn

© 1982-2021 DROPS Design A/S. Alle rettigheder er reserveret. Dette dokument med tilhørende underdokumenter har copyright. Læs mere om hvad du kan gøre med vore opskrifter, nedert i alle vore opskrifter på hjemmesiden.