Jay bird by DROPS Design

Strikket DROPS sjal i ”Delight” i retstrik med vendinger.

DROPS Design: Model nr de-097
Garngruppe A
-----------------------------------------------------------
Mål:
Bredde øverst: ca 128 cm
Højde: ca 70 cm
Materialer: DROPS DELIGHT fra Garnstudio
350 g f.nr 07, beige/blå

DROPS RUNDP (80 cm) NR 4 – eller det p.nr du skal bruge for at få 21 m x 41 p retstrik på 10 x 10 cm.
DROPS HÆKLENÅL NR 3 - til kant
----------------------------------------------------------


DROPS 145-3

Garnpriser (per 11.07.2020)

Garn (vægt) Indhold Danmark
DROPS Delight print (50g) 75% Uld, 25% Polyamid 28.00 DKK

Garnet til denne opskrift koster fra 196.00kr*.

(*) Pris for opskriften er udregnet efter den mindste størrelse / billigste farve. Du finder en oversigt over priserne i denne udskrift, som du kan brug hvis du vil regne prisen ud for andre størrelser.

Alt garn som er brugt i denne opskrift er DROPS garn. Du finder butikker og opdaterede farvekort på garnstudio.com


Opskrift DROPS 145-3

RETSTRIK (frem og tilbage på p):
Strik ret på hver p

STRIKKETIPS:
For hver gang man vender midt på p tages 1. m løs af. Stram tråden og strik videre som før. Dette gøres for at undgå hul i overgangene.
--------------------------------------------------------

SJAL:
Arb strikkes frem og tilbage på rundp. Slå 60 m op på rundp 4 med Delight. Strik således – med start fra retten: 1 p til der er 58 m tilbage, vend og strik tilbage. 1 p til der er 56 m tilbage, vend og strik tilbage. Strik 2 m i første m, strik til der er 54 m tilbage, vend og strik tilbage. 1 p til der er 52 m tilbage, vend og strik tilbage. 1 p til der er 50 m tilbage, vend og strik tilbage. Strik 2 m i første m, strik til der er 48 m tilbage, vend og strik tilbage. Fortsæt med vendinger til der er 2 m færre tilbage end forrige gang for hver gang det vendes, til der er strikket 2 p over de sidste 2 m, strik 2 p over alle m. SAMTIDIG på hver 6. p strikkes der 2 m i første m på p fra retten. Når det er strikket 1 hel rapport (= 60 p) er der taget 10 m ud = 70 m.

Næste rapport strikkes således: fra retten: 1 p til der er 68 m tilbage, vend og strik tilbage. 1 p til der er 66 m tilbage, vend og strik tilbage. Strik 2 m i første m, strik til der er 64 m tilbage, vend og strik tilbage. 1 p til der er 62 m tilbage, vend og strik tilbage. 1 p til der er 60 m tilbage, vend og strik tilbage. Strik 2 m i første m, strik til der er 58 m tilbage, vend og strik tilbage. Fortsæt med vendinger til der er 2 m færre end forrige gang for hver gang der vendes, til der er strikket 2 p over de sidste 2 m, strik 2 p over alle m. SAMTIDIG på hver 6. p strikkes der 2 m i første m på p fra retten. Når det er strikket 1 hel rapport (= 70 p) er der taget 12 m ud = 82 m.
Fortsæt på samme måde op ad, for hver rapport man strikker bliver det flere og flere m i rapporten og rapporten går over flere p.

Fortsæt til der er strikket 8 rapporter – det er nu ca 206 m på p.
Luk af. Træk sammen midt på ved at trække en tråd gennem de inderste m og træk sammen.

HÆKLEKANT:
Hækl en kant rundt om hele sjalet på nål 3 med Delight således: 1 fm, * 3 lm, 1 st i 1.lm, spring ca. 1 cm frem, 1 fm*, gentag fra *-* rundt om hele sjalet og afslut med 1 km i første fm.

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!


Brug mig til at måle dit projekt!

For at få centimetermålene 100% rigtige, skal du printe opskriften ud i fuld skala (du må ikke bruge knappen for "tilpas siden").


Behøver du hjælp med opskriften?

Du finder 14 instruktionsvideoer, kommentarer/spørgsmål og mere i opskriften på www.garnstudio.com Har du købt DROPS garn til dette projekt? Da har du også ret til at få hjælp i butikken, som har solgt dig garnet.

Vi sætter en ære i at vores opskrifter er fejlfrie og lette at forstå. Alle opskrifter er oversat fra de norske og du kan altid tjekke original opskriften for mål og udregninger.

Hvis vi får information om at der kan være en fejl i en opskrift, så vil vi gå igennem opskriften og rette eventuelle fejl. Dette vil normalt tage 7-10 dage. Hvis der ikke bliver lavet en rettelse, betyder det at vi ikke kan finde nogle fejl.


Vil du vide hvor du kan købe garnet til denne opskrift?

Prøv en DROPS Super Store!

- YarnLiving
- Rito
- Strikkenyheder.dk
- Anita Garn og Strik
- Nicoline
- Netgarn
- Kukuk.dk
- Centrum Garn
- Garnkassen.dk
- Smykkesten og Fritid
- MARISTA Garn & Strikkebutik
- Roskilde Garn
- Annettes-haandstrik
- ImpaZ Garn

© 1982-2020 DROPS Design A/S. Alle rettigheder er reserveret. Dette dokument med tilhørende underdokumenter har copyright. Læs mere om hvad du kan gøre med vore opskrifter, nedert i alle vore opskrifter på hjemmesiden.