Nostalgie by DROPS Design

Hæklet DROPS krave i ”Cotton Viscose"

DROPS Design: Model nr n-148
Garngruppe A
-----------------------------------------------------------
Størrelse: One-Size
Omkreds øverst: ca 50 cm
Materialer: DROPS COTTON VISCOSE fra Garnstudio
50 g f.nr 17, lys beige

DROPS HÆKLENÅL NR 3 – eller den nål du skal bruge for at få 24 fm på 10 cm i bredden.
DROPS PERLEMORKNAP, NR 521: 1 stk
----------------------------------------------------------


DROPS 146-11

Opskrift DROPS 146-11

HÆKLETIPS: Første fm i beg af rækken erstattes altid med 1 lm.
---------------------------------------------------------

KRAVE:
Hækl 130 lm med Cotton Viscose på nål 3. Vend og hækl 1 fm i den 7.lm fra nålen (de første 6 lm bliver trense til knaphul), derefter hækles der 1 fm i hver fm = 124 fm. Vend.
1.RÆKKE: 1 fm i hver fm – læs HÆKLETIPS! Vend.
2.RÆKKE. Hækl 1 fm i hver af de 8 første fm,* 2 fm i næste fm, 1 i hver af de 9 næste fm *, gentag fra *-*, afslut med 2 fm i næste fm og 1 i hver af de 5 sidste = 136 fm. Vend.
3.RÆKKE: Hækl 1 fm i hver af de 8 første fm,* 2 fm i næste fm, 1 i hver af de 10 næste fm *, gentag fra *-*, afslut med 2 fm i næste fm og 1 i hver af de 6 sidste = 148 fm. Vend.
4.RÆKKE: Hækl 1 fm i hver af de 8 første fm,* 2 fm i næste fm, 1 i hver af de 11 næste fm *, gentag fra *-*, afslut med 2 fm i næste fm og 1 i hver af de 7 sidste = 160 fm. Vend.
5.RÆKKE: Hækl 3 lm, spring over de 4 første fm, 1 st i næste fm, 3 lm, 1 st i samme fm, * spring over 4 fm, hækl 1 st i næste fm, 3 lm, 1 st i samme fm*, gentag fra *-* til der er 5 fm tilbage, spring over 4 fm, 1 st i den sidste fm. Vend.
6.RÆKKE: 3 lm, 2 st om første lm-bue, 4 lm, 2 st om samme bue, * om næste bue hækles der 2 st, 4 lm, 2 st *, gentag fra *-* og afslut med 1 st i 3.lm i beg af forrige række. Vend.
7.RÆKKE: 3 lm, 3 st om første lm-bue, 4 lm, 3 st om samme bue, * om næste bue hækles der 3 st, 4 lm, 3 st *, gentag fra *-* og afslut med 1 st i 3.lm i beg forrige række. Vend.
8.RÆKKE: 1 lm, 1 fm i første st, om første lm-bue hækles 1 halvst, 7 st, 1 halvst, *1 fm mellem 6 st, om næste lm-bue hækles 1 halvst, 7 st, 1 halvst *, gentag fra *-* og afslut med 1 fm i 3. lm i beg af forrige række. Klip og hæft tråden.


Sy en knap i øverst på kraven.

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!


Brug mig til at måle dit projekt!

For at få centimetermålene 100% rigtige, skal du printe opskriften ud i fuld skala (du må ikke bruge knappen for "tilpas siden").


Behøver du hjælp med opskriften?

Du finder 4 instruktionsvideoer, kommentarer/spørgsmål og mere i opskriften på www.garnstudio.com Har du købt DROPS garn til dette projekt? Da har du også ret til at få hjælp i butikken, som har solgt dig garnet.

Vi sætter en ære i at vores opskrifter er fejlfrie og lette at forstå. Alle opskrifter er oversat fra de norske og du kan altid tjekke original opskriften for mål og udregninger.

Hvis vi får information om at der kan være en fejl i en opskrift, så vil vi gå igennem opskriften og rette eventuelle fejl. Dette vil normalt tage 7-10 dage. Hvis der ikke bliver lavet en rettelse, betyder det at vi ikke kan finde nogle fejl.


Vil du vide hvor du kan købe garnet til denne opskrift?

Prøv en DROPS Super Store!

- YarnLiving
- Rito
- Strikkenyheder.dk
- Nicoline
- Netgarn
- Centrum Garn
- Smykkesten og Fritid
- MARISTA Garn & Strikkebutik
- Garnkassen.dk
- Enghoff Garn
- Annettes-haandstrik
- ImpaZ Garn

© 1982-2020 DROPS Design A/S. Alle rettigheder er reserveret. Dette dokument med tilhørende underdokumenter har copyright. Læs mere om hvad du kan gøre med vore opskrifter, nedert i alle vore opskrifter på hjemmesiden.