Sweet Carnival by DROPS Design

Glatstrikket DROPS sjal i ”Delight” med hæklekant.

DROPS design: Model nr DE-039
--------------------------------------------------------
Størrelse: one size
Materialer: DROPS DELIGHT fra Garnstudio
100 gr f.nr 11, syren/grøn mix

DROPS PINDE NR 3 - eller det p.nr du skal bruge for at få 24 m x 32 p glatstrik på 10 x 10 cm.
DROPS HÆKLENÅL nr 3 - til hæklekant.


DROPS 126-36

Garnpriser (per 12.07.2020)

Garn (vægt) Indhold Danmark
DROPS Delight print (50g) 75% Uld, 25% Polyamid 28.00 DKK

Garnet til denne opskrift koster fra 56.00kr*.

(*) Pris for opskriften er udregnet efter den mindste størrelse / billigste farve. Du finder en oversigt over priserne i denne udskrift, som du kan brug hvis du vil regne prisen ud for andre størrelser.

Alt garn som er brugt i denne opskrift er DROPS garn. Du finder butikker og opdaterede farvekort på garnstudio.com


Opskrift DROPS 126-36

RETSTRIK (frem og tilbage på p):
Strik ret på hver p.
--------------------------------------------------------

SJAL:
Sjalet strikkes fra side til side.
Slå 4 m op på p 3 med Delight. Strik 2 p retstrik - se forkl over. Fortsæt frem og tilbage. De yderst 2 m i hver side strikkes hele tiden i Retstrik, de resterende m strikkes i glatstrik. SAMTIDIG tages der 1 m ud i slutningen af vrang p på hver 4.p.
HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Fortsæt således til der er 56 m på p. Nu fortsættes der at tage ud som før Samtidig med at der strikkes forkortede p således (fra retsiden): Strik til der er 3 m tilbage, vend og strik tilbage. Strik til der er 6 m tilbage, vend og strik tilbage. Fortsæt med at strikke således til der er 3 m mere tilbage for hver gang der vendes, til der er taget ud i siden så der er 65 m totalt på p. Nu strikkes der 4 p over alle m (uden udtagning). Videre lukkes der 1 m af i beg af hver 4.p fra retsiden, Samtidig med at der strikkes forkortede p således (fra retsiden): Strik til der er 54 m tilbage, vend og strik tilbage. Strik til der er 51 m tilbage, vend og strik tilbage. Fortsæt med at strikke således til der er 3 m mindre tilbage for hver gang der vendes, til der er lukket af i siden så der er 56 m totalt på p. Nu fortsættes der frem og tilbage over alle m og der lukkes af i siden som før. Fortsæt således til der er 4 m tilbage på p. Strik 2 p retstrik over de 4 m. Luk af.

HÆKLEKANT:
Der hækles en kant på nål 3 med Delight rundt om hele sjalet således:
Start midt på i kanten øverst på sjalet. Hækl 1 fm, videre hækles * 3 lm, 1 st i den første af de 3 lm, spring over 4 p retstrik, 1 fm *, gentag fra *-* ud til yderst i siden på sjalet. Nu hækles 16 lm, vend arb, spring over den første lm, videre hækles der 3 fm i hver af de næste 15 lm, hækl 1 fm i sjalet. Videre hækles der 23 lm, vend arb, spring over den første lm, derefter hækles der 3 fm i hver af de næste 22 lm, hækl 1 fm i sjalet. Videre hækles der 14 lm, vend arb, spring over den første lm, derefter hækles der 3 fm i hver af de næste 13 lm, hækl 1 fm i sjalet. Videre fortsættes der fra *-* langs kanten på sjalet ned i spidsen og videre op til yderst i siden på den anden side af sjalet. Her hækles der på samme måde som der blev hæklet i modsat side. Derefter hækles der videre langs kanten fra *-* og der afsluttes til sidst med 1 km i fm i beg af omg. Klip og sy tråden.

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!


Brug mig til at måle dit projekt!

For at få centimetermålene 100% rigtige, skal du printe opskriften ud i fuld skala (du må ikke bruge knappen for "tilpas siden").


Behøver du hjælp med opskriften?

Du finder 16 instruktionsvideoer, kommentarer/spørgsmål og mere i opskriften på www.garnstudio.com Har du købt DROPS garn til dette projekt? Da har du også ret til at få hjælp i butikken, som har solgt dig garnet.

Vi sætter en ære i at vores opskrifter er fejlfrie og lette at forstå. Alle opskrifter er oversat fra de norske og du kan altid tjekke original opskriften for mål og udregninger.

Hvis vi får information om at der kan være en fejl i en opskrift, så vil vi gå igennem opskriften og rette eventuelle fejl. Dette vil normalt tage 7-10 dage. Hvis der ikke bliver lavet en rettelse, betyder det at vi ikke kan finde nogle fejl.


Vil du vide hvor du kan købe garnet til denne opskrift?

Prøv en DROPS Super Store!

- YarnLiving
- Rito
- Strikkenyheder.dk
- Anita Garn og Strik
- Nicoline
- Netgarn
- Kukuk.dk
- Centrum Garn
- Garnkassen.dk
- Smykkesten og Fritid
- MARISTA Garn & Strikkebutik
- Roskilde Garn
- Annettes-haandstrik
- ImpaZ Garn

© 1982-2020 DROPS Design A/S. Alle rettigheder er reserveret. Dette dokument med tilhørende underdokumenter har copyright. Læs mere om hvad du kan gøre med vore opskrifter, nedert i alle vore opskrifter på hjemmesiden.