DROPS Extra 0-516 by DROPS Design

Filtet DROPS hjerte i ”Eskimo” til julekort.

Mål før filtning: Bredde ca: 40 cm
Højde ca: 30 cm
Mål efter filtning: Bredde: ca 26 cm
Højde: ca 20 cm
Materialer: DROPS ESKIMO
100 gr f.nr 08, rød
100 gr f nr 01, natur
------------------------------------------------------------
DROPS PINDE nr 9 – eller det p.nr du skal bruge for at få 10 m x 20 p retstrik på 10 x 10 cm før filtning.


DROPS Extra 0-516

Garnpriser (per 14.07.2020)

Garn (vægt) Indhold Danmark
DROPS Eskimo uni colour (50g) 100% Uld 19.00 DKK
DROPS Eskimo mix (50g) 100% Uld 22.00 DKK
DROPS Eskimo print (50g) 100% Uld 24.00 DKK

Garnet til denne opskrift koster fra 76.00kr*.

(*) Pris for opskriften er udregnet efter den mindste størrelse / billigste farve. Du finder en oversigt over priserne i denne udskrift, som du kan brug hvis du vil regne prisen ud for andre størrelser.

Alt garn som er brugt i denne opskrift er DROPS garn. Du finder butikker og opdaterede farvekort på garnstudio.com


Opskrift DROPS Extra 0-516

RETSTRIK (frem og tilbage på p således):
Strik ret på hver p.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HJERTEKURV: Der strikkes 2 hjerter som bagefter syes sammen.

1.HJERTE:
RUDE-DELEN: For at lave ruderne, strikkes der 4 remser af 4 striber som derefter syes sammen.
Slå 5 m op med rød på p 9, strik 10 p retstrik – se forkl over! Fortsæt med 10 p retstrik i natur, 10 p retstrik i rød og 10 p retstrik i natur. Klip trådene og læg arb til side.
Strik 1 remse til på samme måde.
Derefter strikkes der 2 remser som starter i natur og slutter i rød.
1. BUE-DEL: Sæt m fra alle remserne ind på p 9 så hver 2. remse bliver rød og natur = 20 m. Strik videre med rød og retstrik – SAMTIDIG på næste p efter 10 p retstrik tages der 1 m ind i hver side ved at strikke de 2 næst yderste m ret sammen. Gentag indtagningen på hver 4.p 2 gange og derefter på hver 2.p 2 gange, derefter lukkes de resterende 10 m af. Sy alle remserne sammen yderst i kanten med rød fra retsiden.
2.BUE-DEL: Strik 1 m op i hver retm med natur langs den ene side af rude-delen = 20 m. Fortsæt som 1.bue-del.

2.HJERTE: Strik som 1.HJERTE men modsat, dvs at ruderne strikkes på samme måde, men 1.bue-del strikkes med natur og 2.bue-del med rød.

MONTERING: Læg hjerterne ovenpå hinanden vrang mod vrang. Sy dem sammen yderst i kanten fra der hvor indtagningerne starter på 1.bue-del, ned langs rude-delen, op langs med den anden side af rude-delen og til der hvor indtagningerne starter på 2.bue-del.

HANK: Strik 5 m op med rød øverst midt på den ene side. Strik retstrik frem og tilbage i 50 cm, luk af og sy enden fast øverst, midt på den anden side.

FILTNING: Læg kurven i vaskemaskinen med et vaskemiddel uden enzymer og optisk blegemiddel. Vask på 40 grader med almindelig centrifugering, men uden forvask.

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!


Brug mig til at måle dit projekt!

For at få centimetermålene 100% rigtige, skal du printe opskriften ud i fuld skala (du må ikke bruge knappen for "tilpas siden").


Behøver du hjælp med opskriften?

Du finder 10 instruktionsvideoer, kommentarer/spørgsmål og mere i opskriften på www.garnstudio.com Har du købt DROPS garn til dette projekt? Da har du også ret til at få hjælp i butikken, som har solgt dig garnet.

Vi sætter en ære i at vores opskrifter er fejlfrie og lette at forstå. Alle opskrifter er oversat fra de norske og du kan altid tjekke original opskriften for mål og udregninger.

Hvis vi får information om at der kan være en fejl i en opskrift, så vil vi gå igennem opskriften og rette eventuelle fejl. Dette vil normalt tage 7-10 dage. Hvis der ikke bliver lavet en rettelse, betyder det at vi ikke kan finde nogle fejl.


Vil du vide hvor du kan købe garnet til denne opskrift?

Prøv en DROPS Super Store!

- YarnLiving
- Rito
- Strikkenyheder.dk
- Anita Garn og Strik
- Nicoline
- Netgarn
- Kukuk.dk
- Centrum Garn
- Garnkassen.dk
- Smykkesten og Fritid
- MARISTA Garn & Strikkebutik
- Roskilde Garn
- Annettes-haandstrik
- ImpaZ Garn

© 1982-2020 DROPS Design A/S. Alle rettigheder er reserveret. Dette dokument med tilhørende underdokumenter har copyright. Læs mere om hvad du kan gøre med vore opskrifter, nedert i alle vore opskrifter på hjemmesiden.