Použití trojité příze DROPS Melody

Rádi byste lehoučkou a měkkounkou přízi, ale nemůžete najít žádnou, která by byla dost silná? Tak zkuste dát dohromady 3 vlákna DROPS Melody - Skupina přízí D - a dostanete skvělou přízi pro svůj velkolepý chunky model; síla této trojité příze odpovídá vláknům ze Skupiny přízí F!

Pulovry, ponča, pohodlné doplňky - je tolik možností, co se z této kombinace dá vytvořit - a jelikož je vážně silná, budete mít hotovo raz dva!

Jak pracovat se 3 vlákny příze DROPS Melody

Přízi ze 3 klubíček DROPS Melody svineme dohromady do 1 velkého klubka. Díky tomu bude snazší kontrolovat napětí příze při práci, než kdybychom měli 3 samostatná klubíčka.

Prohlédněte si celou barevnici příze DROPS Melody!

Hustota zkušebního vzorku trojité příze DROPS Melody pleteného na jehlicích č. 15: 10 x 10 cm = 7 ok x 8 řad, což přesně odpovídá našim modelům ze Skupiny přízí F. Dbejte ale na to, abyste vždy dodrželi údaje o zkušebním vzorku uvedené u konkrétního pleteného/háčkovaného návodu.

Jak je vidět na fotkách, výsledný úplet je velmi chundelatý a jemný - skvělý na hřejivé a pohodlné doplňky, svetry či deky! Už vás napadá, co si vyrobíte? Tak nám dejte vědět! Jsme zvědaví a navíc můžete inspirovat i ostatní!

Níže najdete trochu inspirace od nás - krásné, zdarma přístupné návody, které můžete vytvořit pomocí zmíněné kombinace 3 vláken této úžasné příze!

Inspirace - modely