DROPS Extra / 0-1210

Winterberry by DROPS Design

DROPS Jul: Heklet DROPS krans i ”Belle”

Stikkord: jul, julepynt,

DROPS Design: Modell nr vs-007
Garngruppe B
----------------------------------------------------------
Mål: Diameter: ca 8,5 cm.
Materialer:
DROPS BELLE fra Garnstudio
50 g f.nr 10, mosegrønn
50 g f.nr 12, kirsebær

Kransen veier ca 5 g uten gardinringen.

DROPS HEKLENÅL NR 2,5 – eller den nålen du må bruke for å få 24 fm på 10 cm i bredden.
TILBEHØR: Gardinring på 4 cm i diameter.
----------------------------------------------------------

Har du strikket/heklet denne oppskriften, eller noen av våre andre design? Del bilder i sosiale medier og bruk taggen #dropsdesign slik at vi kan se dem!

Vil du bruke et alternativt garn? Prøv vår garnkalkulator!
Kommentarer (1)

53% Bomull, 33% Viscose, 14% Lin
fra 22.00 kr /50g
DROPS Belle uni colour DROPS Belle uni colour 22.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
Pinner & Heklenåler
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 44kr. Les mer.

Instruksjoner

2 FM HEKLES SAMMEN:
Stikk nålen inn i første/neste fm, hent tråden, stikk nålen inn i neste fm, hent tråden, lag ett kast og trekk tråden gjennom alle 3 m på nålen.

FARGEBYTTE:
For å få penest overgang ved fargebytte hekles siste kjm på omg med den nye fargen slik: Stikk nålen inn i siste lm fra beg av omg, hent den nye tråden, lag et kast med den nye fargen og trekk den gjennom m på nålen.
----------------------------------------------------------

KRANS:
1.OMG: Hekle 50 fm på nål 2,5 med mosegrønn rundt gardinringen (hvis ringen er større eller mindre justeres m-antallet slik at det er delelig med 5), avslutt med 1 kjm i første fm på beg av omg.
2.OMG: Bytt til kirsebær - LES FARGEBYTTE. Hekle 1 lm, * 2 FM HEKLES SAMMEN - se forkl over, 4 lm, hopp over 3 fm *, gjenta fra *-* omg rundt, avslutt omg med 1 kjm i lm på beg av omg = 10 fm og 10 lm-buer.
3.OMG: Bytt til mosegrønn og hekle i hver av de gjenstående fm fra 1.omg slik: Hekle 1 lm, * 1 lm, 1 fm i første/neste fm fra 1.omg, 2 fm i neste fm, 1 fm i neste fm - NB: det hekles rundt om lm-buene fra forrige omg slik at buen blir skjult *, gjenta fra *-* omg rundt, avslutt omg med 1 kjm i lm på beg av omg = 40 fm og 10 lm. HUSK PÅ HEKLEFASTHETEN!
4.OMG: Hekle 1 lm, * 1 fm om/i første/neste lm/fm, 5 lm *, gjenta fra *-* omg rundt, avslutt omg med 1 kjm i lm på beg av omg, deretter hekles 20 lm til hempe, fest den med 1 kjm i første fm på beg av omg = 50 fm, 50 lm-buer og 1 hempe. Klipp og fest tråden.

Kommentarer (1)

Marianne Kaperdal 07.01.2019 - 06:08:

Spørsmål om det er en teknisk feil på lenken til oppskriften på hvite stjerner. Når jeg trykker på lenken til «Wishing stars» så kommer en annen oppskrift frem, den samme som over, Wintherberry. Jeg har så lyst til å prøve å heklede stjernene, så jeg skulle gjerne hatt lenke til rett oppskrift.

DROPS Design 07.01.2019 kl. 07:27:

Hei Marianne. Du finner oppskriften til Wishing stars her. Når vi nå prøvde å søke på både "wishing stars" og "stjerne" kom vi til rikitg oppskrift da vi trykket på linkene. Hvilken link er det du har som leder deg til Winterberry - så kan vi sjekke hva som har skjedd med den? God fornøyelse

Kommentér oppskrift DROPS Extra 0-1210

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere.

Din mailadresse vil ikke synes. Obligatoriske felt er markert med *.