DROPS / 132 / 24

Nelly by DROPS Design

Sættet består af: Patentstrikket DROPS pandebånd og halstørklæde i ”Alpaca” og “Kid-Silk”

DROPS design: Model nr Z-583.
Garngruppe A
--------------------------------------------------------
Pandebånd:
Størrelse: one size
Materialer: DROPS ALPACA fra Garnstudio
50 g f.nr 9020m, lys-lys grå
Og brug: DROPS KID-SILK fra Garnstudio
25 g f.nr 01, natur

DROPS PINDE nr 3,5 - eller den p du skal bruge for at få 20 m x 27 p patent på 10 x 10 cm med 1 tråd af hver kvalitet.

Halstørklæde:
Mål:
Længde: ca 160 cm
Bredde: ca 30 cm
Materialer: DROPS ALPACA fra Garnstudio
350 g f.nr 9020m, lys-lys grå
Og brug: DROPS KID-SILK fra Garnstudio
150 g g f.nr 01, natur

DROPS PINDE nr 5 - eller den p du skal bruge for at få 14 m patent på 10 cm i bredden med 1 tråd af hver kvalitet.
DROPS HÆKLENÅL nr 4 - til hæklekanten
--------------------------------------------------------

(Gå videre til opskrift...)

Tags:

mønster type: pandebånd, sæt, tørklæder, mønster/teknik: patent,

Tips & Help

All our patterns include tutorial videos that can help you finish your project in no time!

See them here!

You can also find step by step tutorials for the most common knitting and crochet techniques in the DROPS Lessons!

RETSTRIK (frem og tilbage på p):
Strik ret på hver p.
PATENT (frem og tilbage på p):
1.P: 1 m retstrik, * 2 ret sammen, slå om, tag 1 m løs af p som om den skulle strikkes vrang *, gentag fra *-* til der er 3 m tilbage, slut af med 2 ret sammen og 1 m retstrik.
2.P: 1 m retstrik, * slå om, tag 1 m løs af p som om den skulle strikkes vrang, strik omslaget og den løse m ret sammen *, gentag fra *-* til der er 2 m tilbage, slut af med slå om, tag 1 m løs af p som om den skulle strikkes vrang, 1 m retstrik.
3.P: 1 m retstrik, * strik omslaget og den løse m ret sammen, slå om, tag 1 m løs af p som om den skulle strikkes vrang, gentag fra *-* til der er 3 m tilbage, strik omslaget og den løse m ret sammen, 1 m retstrik.
Gentag 2. og 3.p opover.
--------------------------------------------------------

PANDEBÅND:
Arb strikkes frem og tilbage på p og syes sammen til sidst. Slå 31 m op på p 3,5 med 1 tråd af hver kvalitet. Strik PATENT - se forkl over. Når arb måler ca 48 cm (evt ved ønsket længde) - slut af efter 3.p i patenten - strikkes næste p således: 1 m retstrik, * 1 vrang, strik omslaget og den løse m ret sammen *, gentag fra *-* til der er 2 m tilbage, slut af med 1 vrang og 1 m retstrik. Luk af med r over r og vr over vr. Sy sammen med maskesting så sømmen ikke ses.

Slå 11 m op på p 3,5 med 1 tråd af hver kvalitet. Strik Rib således: * 1 r, 1 vr *, gentag fra *-* og slut af med 1 r. Fortsæt således til der er strikket ca 8 cm. Luk af med ret over ret og vrang over vrang. Læg båndet rundt om sømmen på pandebåndet. Sy sammen med maskesting på bagsiden så sømmen ikke ses.
--------------------------------------------------------
HALSTØRKLÆDE:
Slå 64 m løst op på p 5 med 1 tråd af hver kvalitet. Første p strikkes således (fra vrangen): 1 kantm retstrik, * 2 vrang sammen, 1 ret *, gentag fra *-* og slut af med 2 vrang sammen og 1 kantm retstrik = 43 m. Fortsæt med PATENT (frem og tilbage på p) - se forkl over. Fortsæt således til arb måler ca 160 cm - slut af efter 2.p i patenten. Næste p strikkes således: 1 r, * strik omslaget og den løse m ret sammen, 1 vrang *, gentag fra *-* til der er 1 m tilbage, slut af med 1 r. Nu lukkes der løst af med ret over ret og vrang over vrang.

HÆKLEKANT:
Kanten hækles langs opslåningskanten og aflukningskanten. Hækl med 2 tråde Kid-Silk og nål 4. Hækl * 1 fm, 4 lm, spring over 1 m *, gentag fra *-* og slut af med 1 fm i sidste m.

Relaterede opskrifter

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 132-24.