DROPS / 116 / 26

DROPS 116-26 by DROPS Design

Neulottu DROPS huppu ”Symphony”-langasta.

Tällä ohjeella ei vielä ole nimeä. Tee nimiehdotus!

DROPS design: Malli nro WW-031
----------------------------------------------------------
Koko: Yksi koko
Langanmenekki: Garnstudion DROPS SYMPHONY:
150 g nro 01, luonnonvalkoinen

DROPS PYÖRÖPUIKKO (60 cm) NRO 7 tai käsialan mukaan.
Neuletiheys: 14 s x 19 krs sileää neuletta puikoilla nro 7 = 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

(Siirry ohjeeseen)

Tagit:

ohjetyyppi: hatut,

Tips & Help

All our patterns include tutorial videos that can help you finish your project in no time!

See them here!

You can also find step by step tutorials for the most common knitting and crochet techniques in the DROPS Lessons!

AINAOIKEINNEULE suljettuna neuleena:
Neulo vuorotellen 1 krs oikein ja 1 krs nurin.
----------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------

HUPPU:
Neulotaan suljettuna neuleena alhaalta ylös. Luo pyöröpuikolle nro 7 Symphony-langalla 80 s. Neulo 1 krs oikein. Neulo sitten 2 o/2 n -joustinneuletta. Kun työn pituus on 4 cm, jatka neulomalla sileää neuletta. Kiinnitä 1 merkkilanka krs:n alkuun ja 1 merkkilanka 40 s:n jälkeen = sivut. Kun työn pituus on 7 cm, kavenna kummankin merkkilangan molemmin puolin 1 s neulomalla 2 s oikein yhteen. Toista tällaiset kavennukset kun työn pituus on 15 cm = 72 s. Kun työn pituus on 21 cm, jatka neulomalla seuraavasti: 5 s sileää neuletta, 2 s AINAOIKEAA (ks. selitys yllä), neulo seuraavilla 20 s:lla 2 o/2 n -joustinneuletta, 2 o, 2 s ainaoikeaa ja neulo jäljellä olevilla 41 s:lla sileää neuletta. Kun työn pituus on 24 cm, päätä joustinneuleen 22 s ja luo seuraavalla krs:lla päätettyjen silmukoiden tilalle 22 s. KAIKKI MITAT OTETAAN JATKOSSA TÄSTÄ! Jatka neulomalla seuraavasti: 5 s sileää neuletta, 2 s ainaoikeaa, neulo seuraavilla 20 s:lla 2 o/2 n -joustinneuletta, 2 o, 2 s ainaoikeaa ja neulo jäljellä olevilla 41 s:lla sileää neuletta. Kun työn pituus on 3 cm, jatka neulomalla kaikilla silmukoilla sileää neuletta. Kiinnitä 6 merkkilankaa työhön siten, että jokaisen merkkilangan välissä on 12 s. Kun työn pituus on 14 cm, kavenna jokaisen merkkilangan oikealla puolella 1 s. Toista tällaiset kavennukset 2 cm:n välein yht. 6 kertaa = 36 s. Työn pituus on nyt n. 24 cm. Neulo kaikki s:t pareittain yhteen = 18 s. Katkaise lanka, vedä se jäljellä olevien silmukoiden läpi ja kiristä aukko umpeen.

Tarvitsetko apua? Tässä muutama opetusvideo, jotka voivat olla avuksi!

Saadaksesi lisää apua ohjeen kanssa, ole hyvä ja ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit langat. Mikäli olet ostanut DROPS lankoja, takaamme sinulle ammattimaista apua DROPS ohjesiin erikoistuvilta liikkeiltä.

Kaikki ohjeet käydään tarkasti läpi, mutta virheitä voi silti esiintyä. Kaikki ohjeet käännetään norjasta ja voit aina tarkistaa mittoja ja lukuja alkuperäisestä ohjeesta.

Mikäli uskot löytäneesi ohjeesta virheen, näppäile kommenttisi tai kysymyksesi ohjeen yläreunan Komentti-kenttään. Siirry mallin DROPS 116-26 alkuperäisohjeeseen.