• Free Pattern
Muuta kieli:

Suzelle by DROPS Design

Karhunvatukkakuvioiset DROPS myssy ja kaulaliina ”Alpaca”- ja ”Kid Silk” -langoista.

Add to favorites
DROPS 109-26

MYSSY:
Pään koko: 52/54 - 56/58 cm.
Langanmenekki: Garnstudion DROPS Alpaca:
kumpaankin kokoon 100 g nro 501, vaaleanharmaa
sekä: Garnstudion DROPS Kid Silk:
kumpaankin kokoon 25 g nro 10, harmaa

DROPS Sukkapuikot ja Pyöröpuikko (40 cm) nro 5,5.
DROPS Pyöröpuikko (40 cm) nro 4 (joustinneuleeseen).
Neuletiheys: 16 s mallineuletta kolminkertaisella langalla, puikoilla nro 5,5 = 10 cm leveyssuunnassa.

KAULALIINA:
Mitat: Noin 25 cm x 140 cm
Langanmenekki: Garnstudion DROPS Alpaca:
200 g nro 501, vaaleanharmaa
sekä: Garnstudion DROPS Kid Silk:
50 g nro 10, harmaa

DROPS Puikot nro 5,5.
Neuletiheys: 16 s mallineuletta kolminkertaisella langalla, puikoilla nro 5,5 = 10 cm leveyssuunnassa.

(Siirry ohjeeseen)

 • Suomi
Lankatyyppi
Deals alkaen
 • DROPS ALPACA UNI COLOUR (50g)
  3.65 EUR
  n/a
 • DROPS ALPACA MIX (50g)
  3.65 EUR
  n/a
 • DROPS KID-SILK UNI COLOUR (25g)
  5.80 EUR
  n/a
 • DROPS KID-SILK LONG PRINT (25g)
  5.80 EUR
  n/a

Vinkkejä & Apua

Opi jotain uutta joka päivä!

Etkö ole varma miten tietty malli neulotaan? Ohjeen yläosan ”Video”-napista löydät selkeät ohjeet mallin eri vaiheisiin. Neulomisen kuuluu olla helppoa - ja kaikille ohjeillemme löytyy nyt videoita!

Eikä tässä vielä kaikki - koko ”Vinkkejä & Apua”-osasto on täynnä vinkkejä ja ideoita ohjeillemme - tai omalle mallillesi!

Käy DROPS Video-osastolla ja löydä sadoittain ohjevideoita, tutustu myös paremmin lankoihimme; tai käy Oppitunti-osastolla, jossa saat opastusta askel askeleelta! ”Vinkkejä & Apua”-osastosta löydät myös paljon inspiraatiota, DROPS-fanien malleja ja paljon, paljon muuta! ”Katso tässä!”
MYSSY

Mallineule: Katso ruutupiirros M.1. Piirros näyttää mallineuletta oikealta puolelta katsottuna.

Ainaoikeinneule suljettuna neuleena:
*1 krs oikein, 1 krs nurin*, toista *-*.

Myssy: Neulotaan suljettuna neuleena pyöröpuikolla. Luo pyöröpuikolle nro 4 kolminkertaisella langalla (kaksinkertainen Alpaca + yksinkertainen Kid Silk) 116-128 s. Neulo 2 krs oikein. Jatka sitten neulomalla joustinta seuraavasti: *2 o, 2 n*, toista *-*. Kun työn pituus on 10 cm, neulo 1 krs nurin. Neulo sitten 1 krs oikein ja kavenna samalla tasavälein 36-40 s (kavenna n. joka 3. s) = 80-88 s. Vaihda pyöröpuikkoon nro 5,5. Jatka neulomalla mallineuletta M.1:n mukaisesti. Tarkista neuletiheys! Kun työn pituus on n. 26-28 cm, jatka neulomalla kaikilla silmukoilla ainaoikeaa (ks. selitys yllä) ja kavenna samalla 2 krs välein tasavälein 8 s yht. 3 kertaa = 56-64 s. Neulo sitten jokaisella krs:lla kaikki s:t pareittain yhteen yht. 3 kertaa = 7-8 s. Katkaise lanka ja vedä se jäljellä olevien silmukoiden läpi. Päättele langanpäät huolellisesti.
KAULALIINA

Mallineule: Katso ruutupiirros M.2. HUOM! Piirroksen ensimmäinen krs neulotaan nurjalta puolelta.

Kaulaliina: Luo puikoille nro 5,5 kolminkertaisella langalla (kaksinkertainen Alpaca + yksinkertainen Kid Silk) 40 s. Neulo kaikilla silmukoilla 5 krs ainaoikeaa (1. krs = oikea puoli). Jatka sitten neulomalla mallineuletta M.2:n mukaisesti, lukuunottamatta 4 ainaoikeinneulottua silmukkaa kummassakin reunassa. Tarkista neuletiheys! Kun työn pituus on n. 139 cm, neulo kaikilla silmukoilla 5 krs ainaoikeaa. Päätä s:t löyhästi.

Piirros

nurja s
Neulo samaan silmukkaan 3 s seuraavasti: 1 n, 1 langankierto, 1 n
Neulo 3 s nurin yhteen, kiristä lanka
oikea s oikealta puolelta

© 1982-2016 DROPS Design A/S Pidätämme kaikki oikeudet. Tämä asiakirja ja kaikki sen alaiset asiakirjat on suojattu tekijänoikeuslain nojalla. Tämä ohjetietokanta on suunniteltu sinulle, joka harrastat neulomista ja sinulle, joka pyörität lankaliikettä. Riippumatta siitä, käytkö meidän kanssa kauppaa vai ostatko lankojamme, DROPS ohjetietokanta on käytettävissäsi. Kauppiaana voit vapaasti hyödyntää DROPS ohjetietokantaa lankojesi myynnin edistämiseksi. Tulosta haluamasi ohjeita ja ota haluamasi määrä kopioita. Vaadimme ainoastaan, että alkuperäiseen tulostettuun asiakirjaan ei tehdä muutoksia ja, että ohjeet annetaan kuluttajille ilmaiseksi DROPS filosofian mukaisesti.
DROPS Design mallien myynti on sallittua yksittäisissä tapauksissa, muu kaupallinen käyttö on kielletty. Markkinoinnin yhteydessä käytettävät DROPS kuvat sallitaan jos malli perustuu ainoastaan DROPS lankoihin. Kuvaa ei saa muokata tai muuttaa, DROPS logon on tultava selkeästi esiin. DROPS DESIGN kangasetiketin käytön ehtona on, että sen tekstinä on A DROPS DESIGN made by…
Pidätämme oikeuden käyttöoikeuden muutoksiin.