DROPS / 86 / 10

Saturn Rings by DROPS Design

PANTA Alaska langasta

Koko: One size

Tarvikkeet: Garnstudio Alaska (100 % WO, 50 g = n. 75 m) -lankaa 50 g ruskeaa (50).

Puikot: nro 4,5 tai käsialan mukaan.

(Siirry ohjeeseen)

Tagit:

ohjetyyppi: otsanauhat,
Lankatyyppi
Deals alkaen
alkaen 1.40 EUR

Tips & Help

All our patterns include tutorial videos that can help you finish your project in no time!

See them here!

You can also find step by step tutorials for the most common knitting and crochet techniques in the DROPS Lessons!

Neuletiheys: 18 s ja 23 krs sileää puikoilla nro 4,5 = 10 x 10 cm.

Ainaoikeinneule: Neulo kaikki krs:t oikein.


Työohje: Aloita keskeltä takaa. Luo 19 s ja neulo: 1 s ainaoikeinneuletta, 5 x *2 o, 1 n*, 2 o, 1 s ainaoikeinneuletta. Kun työ on 8 cm, lisää 1 s jokaisessa nurjassa raidassa = *2 o, 2 n* = 24 s. Kun työ on 14 cm, lisää 1 s jokaisessa nurjassa raidassa = *2 o, 3 n* = 29 s. Kun työ on 18 cm, lisää 1 s jokaisessa nurjassa raidassa = *2 o, 4 n* = 34 s. Kun työ on 21 cm, lisää 1 s jokaisessa nurjassa raidassa = *2 o, 5 n* = 39 s.
Kun työ on 24 cm, kiinnitä merkkilanka työhön = keskikohta. Neulo toinen puolikas peilikuvana, ts. kavenna nurjissa raidoissa aina 1 s samoissa kohdissa missä lisättiin kunnes puikolla on taas 19 s. Kun työ on 48 cm, ompele s silmukkapistoin aloitusreunaan.

Tarvitsetko apua? Tässä muutama opetusvideo, jotka voivat olla avuksi!

Saadaksesi lisää apua ohjeen kanssa, ole hyvä ja ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit langat. Mikäli olet ostanut DROPS lankoja, takaamme sinulle ammattimaista apua DROPS ohjesiin erikoistuvilta liikkeiltä.

Kaikki ohjeet käydään tarkasti läpi, mutta virheitä voi silti esiintyä. Kaikki ohjeet käännetään norjasta ja voit aina tarkistaa mittoja ja lukuja alkuperäisestä ohjeesta.

Mikäli uskot löytäneesi ohjeesta virheen, näppäile kommenttisi tai kysymyksesi ohjeen yläreunan Komentti-kenttään. Siirry mallin DROPS 86-10 alkuperäisohjeeseen.