Fairy Day by DROPS Design

Virkad DROPS halsvärmare i ”Delight”.

DROPS Design: Modell nr de-145
Garngrupp A
----------------------------------------------------------
Storlek: One Size
Höjd: 36 cm
Omkrets: 75 cm
Garnåtgång:
DROPS DELIGHT från Garnstudio
150 g nr 18, höstskog

DROPS VIRKNÅL NR 3 - eller det nålnr du måste använda för att få 8 x * 2 st, 1 lm * på 10 cm på bredden.
----------------------------------------------------------


DROPS 165-28

Garnpriser (per 20.01.2019)

Garn (vikt) Innehåll Sverige
DROPS Delight print (50g) 75% Ull, 25% Polyamid 38.00 SEK

Garnet till detta mönstret kostar 114.00kr*.

(*) Kostnaden för mönstret är uträknat efter den minsta storleken / billigaste garnfärgen. Du hittar en prisöversikt för de övriga storlekarna på utskriften.

Allt garn som används i detta mönster är DROPS garn. Du hittar butiker och uppdaterade färgkort på garnstudio.com


Mönster DROPS 165-28

VARV MED ST OCH LM:
Varje v med st och lm virkas så här: Vänd arb så att du har avigsidan mot dig, virka 3 lm (= 1 st), 1 st + 1 lm i 1:a lm-bågen (= sista lm från föregående v), * 2 st om nästa lm-båge, 1 lm *. Upprepa *-*, avsluta v med 2 st + 1 lm om sista lm-bågen, 1 sm om lm-bågen med 3 lm i början på v - dvs det virkas växelvis från rätsidan och avigsidan så att det blir en fin avslutning/början på v.
--------------------------------------------------------

HALSVÄRMARE:
Arb virkas runt. Virka 180 lm med Dellight med nål 3, och sätt ihop dem till en ring med 1 sm i första lm. Virka 3 lm (= 1 st), 1 st i nästa lm, 1 lm * hoppa över 1 lm, 1 st i var och en av de 2 nästa lm, 1 lm *, upprepa *-* v runt, avsluta med att hoppa över 1 lm och avsluta med 1 sm om lm-bågen med 3 lm i början på v = 120 st + 60 lm. Sedan virkas V MED ST OCH LM - se förkl ovan. KONTROLLERA VIRKFASTHETEN! Klipp av och fäst tråden när arb mäter ca 36 cm på höjden.

Har du stickat/virkat detta mönster, eller några av våra andra designs? Dela dina bilder i sociala medier och använd taggen #dropsdesign så vi också kan se dem!


Använd mig för att mäta ditt projekt!

För att få måttbandet 100% exakt, ska du skriva ut mönstret i full skala (och inte använda alternativet "anpassa till sidan").


Behöver du hjälp med mönstret?

Du hittar 4 instruktionsvideoer, kommentarer/frågor och mer i mönstret på www.garnstudio.com Har du köpt DROPS garn för detta projekt? Då har du även rätt till att få hjälp av samma butik som sålde garnet till dig.

Det är viktigt för oss att våra mönster är felfria och lätta att förstå. Alla mönster är översatta från norska och därför kan du alltid dubbelkolla med originalet för mått och uträkningar.

Får vi information om potentiella fel, så går vi igenom mönstret igen och rättar till vid behov. Detta tar normalt från 7 till 10 arbetsdagar. Blir ingen uppdatering gjort, så innebär det att vi inte hittat något fel i mönstret.


Vill du veta var du kan köpa garnet till detta mönster?

Testa en DROPS Super Store!

- LindeHobby
- Rito.se
- Garnaffären
- Yllotyll.com
- Deisy Design
- Lerdalaboden
- Trend Tyg & Garn
- Eks Lilla Bod
- Eljons Garn Webshop Piteå
- Eks Lilla Web-bod
- Garnlagret
- Hemslöjden
- Glittra

© 1982-2019 DROPS Design A/S. Alla rättigheter är reserverade. Detta dokument med tillhörande underdokument har copyright. Läs mer om vad du kan göra med våra mönster längst ner på vår hemsida.